Παπάδες και σύμφωνο συμβίωσης

0
58

12510222_969064219831982_8041581445023110966_n

Ενώ οι παπάδες ουρλιάζουν και ξερνούν χολή, ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ που είχε πει ότι θα είναι από τους πρώτους που θα υπογράψουν το σύμφωνο συμβίωσης, όταν τεθεί σε ισχύ, το έκανε και το ανακοίνωσε περήφανος.

Ο Αμβρόσιος, ο οποίος όπως θυμάστε είχε πει για τους ομοφυλόφιλους: «Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Φτύστε τους», δεν μπορεί να το χωνέψει! Σου λέει πως έγινε, εγώ, ο Άνθιμος και οι υπόλοιποι να το καταδικάζουμε, κι’ αυτοί να μας αγνοούν.

Χτες, Δευτέρα, πρώτη μέρα εφαρμογής του συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας, ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του Αναστάσιος Σαμουιλίδης ήταν από τους πρώτους που το υπέγραψαν. Το γεγονός δημοσιοποίησε ο Σαμουιλίδης στο facebook μαζί με μια φωτογραφία τους. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε τελέσει και γάμο στην Νέα Υόρκη. Άλλωστε με ανάρτηση στο twitter, και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού στην Αθήνα.

kortw-708

Ο Αναστάσιος Σαμουηλίδης ανακοίνωσε το γεγονός της υπογραφής του συμφώνου συμβίωσης με τον Αύγουστο Κορτώ, με μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

korto1_0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here