Πατούλης εναντίον Δούρου

Ενόψει των εκλογών του Μαΐου για την τοπική αυτοδιοίκηση, έχουμε μπει για τα καλά στην τελικά ευθεία. Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου που ενώ ήταν να βάλει υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας – το μετάνιωσε – και τελικά μας ζητάει την ψήφο μας για την περιφέρεια Αττικής. Και τι κάνει για να μας πείσει; Ρίχνει λάσπη στην Ρένα Δούρου.

3
1101

Ενόψει των εκλογών του Μαΐου για την τοπική αυτοδιοίκηση, έχουμε μπει για τα καλά στην τελικά ευθεία. Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου που ενώ ήταν να βάλει υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας – το μετάνιωσε – και τελικά μας ζητάει την ψήφο μας για την περιφέρεια Αττικής. Και τι κάνει για να μας πείσει; Ρίχνει λάσπη στην Ρένα Δούρου.

 • Και διαφημίζει μια «νέα αρχή», η οποία όμως είναι απλά επιστροφή στο «μία από τα ίδια»…

 • Και διαφημίζει τον εαυτό του, κάνοντας καμπάνια για τα «αόρατα έργα της Ρένας Δούρου», όταν ο ίδιος ως Δήμαρχος είχε να αντιμετωπίσει επι 3 τετραετίες ένα ρέμα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στην κάτω φωτογραφία.

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr

ΕΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ: Ρέμα Σαπφούς, 26 Ιουλίου 2018

Πατούλης – Δούρου 0-1

Δεν μας καλύπτουν όσα λέει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου – δεν μας καλύπτει ακόμα το γεγονός (που λένε) πως έχει βάλει όλους τους υπαλλήλους του δήμου να δουλεύουν για την προσωπική του προεκλογική εκστρατεία. Εν πάση περιπτώσει εγώ έκανα κάποια τηλέφωνα σε γνωστούς, μπήκα και στο site της Περιφέρειας Αττικής http://www.patt.gov.gr/site/ και είδα ότι γίνονται πάρα πολλά πράγματα. Έργα που κοντεύουν να τελειώσουν, έργα που είναι σε εξέλιξη και έργα που χρειάζονταν σοβαρό σχεδιασμό και ξεκίνησαν τώρα.

Ενώ ο κ. Πατούλης είναι αυτός που πρέπει να απαντήσει στο τι έκανε εκείνος ως δήμαρχος στο ίδιο διάστημα που η Δούρου είναι περιφερειάρχης – κάνει τον κινέζο. Κακώς κατηγορεί την Δούρου γιατί πια δεν μασάμε. Γιατί κ. Πατούλη, εκείνοι που αντικειμενικά είχαν την ευθύνη για τις πλημμύρες στην Μάνδρα ή για τις φωτιές στο Μάτι – δηλαδή που φταίνε για το γεγονός ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν ανοχύρωτοι, έβγαλαν μέσα σε λίγες ώρες κατηγορητήριο, ότι ‘φταίει η Δούρου’. Για όσα δεν είχαν κάνει οι άλλοι, φταίει η Δούρου; Πρώτον η περιφέρεια δεν σβήνει φωτιές, δεύτερον η Δούρου δεν είναι υπεύθυνη για τα αυθαίρετα που χτίστηκαν πάνω σε μπαζωμένα ρέματα κλπ. κλπ. Και απ΄ όσο γνωρίζω από τον Σεπτέμβριο του 2014, η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας το έβαλε ως προτεραιότητά της, στο πλαίσιο του συνολικού αντιπλημμυρικού σχεδιασμού, όπως δεν είχε γίνει ΠΟΤΕ στην Αττική. Έκανε διαγωνισμούς ανάθεσης των έργων. Ένα αντιπλημμυρικό έργο δεν είναι «τακούνι-εξπρές».

Η Δούρου ασχολείται με το είναι και όχι με το φαίνεσθαι!

Είναι γνωστό πως ο κ. Πατούλης είναι υπερδραστήριος στις δημόσιες σχέσεις και την αυτοπροβολή του. Λυσσάει. Αλλά θα πρέπει να ξέρει πως η κ. Δούρου δεν είναι η πολιτικός που κάθε πρωί την περιμένει η μακιγιέζ και η κομμώτρια. Η κ. Δούρου διεκδίκησε και κέρδισε την Περιφέρεια Αττικής, πάλεψε και παλεύει ακόμα με σημεία και τέρατα. Τρώει συνεχώς τρικλοποδιές, πέφτει αλλά ξανασηκώνεται. Η απόπειρα παραπληροφόρησης λοιπόν, αποτελεί χείριστη υπηρεσία για θέματα που όλους μας «καίνε» και μας απασχολούν. ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.grΗ Περιφέρεια Αττικής προχωρά, εδώ και 4,5 χρόνια, σε απαραίτητα έργα υποδομής που δεν είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες.

Επίσης διάβασα, πως σήμερα η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει χρέη. Με ευθύνη απέναντι στους πολίτες οι οποίοι την εξέλεξαν για να αλλάξει τα πράγματα στην Αττική, η Διοίκηση Δούρου υλοποιεί σήμερα ένα τεράστιο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων, με ίδιους πόρους (414 έργα, 383 εκ. ευρώ), χρησιμοποιώντας έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό των ταμειακών διαθεσίμων, σε όλους τους δήμους της Αττικής. Αντιπλημμυρικά, αστικές αναπλάσεις, κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές, οδική ασφάλεια κ.ά.

Μ΄ άρεσε και κάτι που διάβασα σε μια συνέντευξη της Ρένας Δούρου που έλεγε: «… αναμένουμε, λοιπόν, τον κ. Πατούλη, να τον ξεναγήσουμε στο κατ’ αυτόν «αόρατο έργο», το μεγαλύτερο δημόσιο έργο που πραγματοποιείται σήμερα στο Φάληρο και το οποίο θα αλλάξει την Αττική – ένα έργο στο οποίο ο προϋπολογισμός μόνο για τα δέντρα και τα φυτά ανέρχεται σε 27 εκατομμύρια ευρώ.»

Το δίλημμα που τίθεται, λοιπόν, σε αυτές τις Περιφερειακές Εκλογές για την Αττική είναι «πρόοδος ή οπισθοδρόμηση»;

Πατούλης- Δούρου photo gallery

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr

Κι΄ άλλα άρθρα για την Ρένα Δούρου

Ρένα Δούρου, «Όταν ήμουν παιδί»: https://bit.ly/2OyrgHT

Το Φάληρο αλλάζει: https://bit.ly/2XIug5x

Η Αττική αλλάζει: https://bit.ly/2XrCxKk

Τα τσιγάρα, οι υποτροφίες και ο σκέτος καφές: https://bit.ly/2W0Bkcp

Η Ρένα Δούρου στον…”ανακριτή”: https://bit.ly/2J3HV3z

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, RENA DOUROU, PATOULIS, PERIFERIA ATTIKIS, nikosonline.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ….καί για το ΜΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η …ΔΟΥΡΟΥ…!!!
  Ολα στη λειτουργικότητα της ψηφοθηρίας!
  Εκεί στον όλο ζωντάνια οικισμό μας ,που επι τουλάχιστο 50-60 χρονια ………μας άφηναν γιά να ζούμε εκτός σχεδίου καί να καούμε σε πευκόφουρνο…Αυτοί,που τα φορτώνουν στους τωρινούς,τ’
  αφησαν από αμέλεια ή σκοπιμότητα….Ομως η καταστροφή θα γινόταν…Καποτε καλοκαιριάτικα θα φύσαγε δυτικός…Ενα έγκλημα αντικειμενοποιημενο,που τα φρικτά το προσωποποίησαν….όπως κι ό,τι συμβαίνει…

 2. Το δυστύχημα είναι ότι το όλο σύστημα έχει αφήσει να εκκολαφθεί το …πατουλοειδες το οποίο θα το υποστούμε για πολλά χρόνια κ το οποίο τρέμω στην ιδέα ότι θα δώσει σκυτάλη στο …καραμεροειδες στο δόλιο Μαρούσι

 3. Αδιάφοροι και οι δύο! Μακάρι να βγει ο Σγουρός.
  Σχετικά με το Μάτι επειδή τυγχάνει να πήγαινω εκεί τακτικά, αν υπήρχε έγκαιρη ειδοποίηση από τις κρατικές αρχές και οργάνωση δεν θα είχαμε 100 θύματα. Οι άνθρωποι κάηκαν από κακή συνενόηση των κρατικών αρχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.