Ποιανού λεφτά ξοδεύουν τα κόμματα;

1
619

assets_LARGE_t_420_9083584

Κάποτε που ήμασταν πολιτικοποιημένοι και τρέχαμε στα φεστιβάλ των νεολαιών των κομμάτων μας έκαναν δωρεάν διάφορες συναυλίες αλλά μας έφερναν και στην μούρη ένα κουπόνι ενίσχυσης της παράταξης.

Σήμερα τίποτα. Δεν ασχολούνται με πενταροδεκάρες τα κόμματα. Μόνο το ΚΚΕ έχει το θάρρος και το θράσος να ζητάει λεφτά από τους φτωχούς μεροκαματιάρηδες που το ψηφίζουν. Πως νομίζεται ότι έχει κάνει περιουσία το ΚΚΕ;

Που βρίσκουν τα λεφτά τα κόμματα; Ποιανού είναι τα λεφτά που ξοδεύουν για να φτιάξουν αφίσες, φυλλάδια, τηλεοπτικά σποτ, να διοργανώσουν συγκεντρώσεις, να ταΐσουν τα ΚΑΠΗ που τα μεταφέρουν με πούλμαν από πόλη σε πόλη; Ποιος νομίζετε ότι πληρώνει τα ενοίκια των γραφείων τους και τα πανάκριβα γκάλοπ που οργανώνουν; Βάση του συντάγματος (που το έχουν φτιάξει αυτοί), τα κόμματα τα χρηματοδοτεί ο ίδιος ο λαός. Ο Έλληνας φορολογούμενος που έχει γονατίσει από τους απανωτούς απάνθρωπους και αντισυνταγματικούς φόρους, πληρώνει για να ξοδεύουν αβέρτα όλοι αυτοί οι ανίκανοι, οι ανεπαρκείς, οι τεμπέληδες, μη τυχόν και γίνουν βουλευτές και βολευτούν…. Και βολέψουν και το σόι τους.

Εκτός από τα δημόσια ταμεία, τα παίρνουν και από διάφορες άλλες αφανείς πηγές. Ύποπτες. Πηγές που κάπου αποσκοπούν. Μη σου πω ότι μερικούς τους χρηματοδοτεί και η μαφία της νύχτας με μαύρο χρήμα.

0,,18181229_303,00

Αυτά είναι τα κόμματα στην πλειοψηφία τους, αυτοί είναι και οι πολιτικοί που τα απαρτίζουν. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας…..

_80473660_025527665-1

chart_kratiki_xrimatodotisi

Διαβάστε επίσης: Σήμερα θα δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη

https://www.nikosonline.gr/?p=14238

———————-

Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.