Ποιος θα είναι ο καινούργιος Batman;

0
475

ben-affleck-batman

Ήδη δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία από τον καινούργιο Batman, αλλά η νέα περιπέτεια αργεί ακόμα. Θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2016. Είναι η αντεπίθεση της Warner στην Marvel η οποία ετοιμάζει πληθώρα ταινιών με σούπερ ήρωες. Και αυτή η καινούργια περιπέτεια του Batman θα περιλαμβάνει και τον Superman.

Μετά το αρχικό ξάφνιασμα της είδησης σχετικά με την ενσάρκωση του κινηματογραφικού Μπάτμαν από τον BenAffleck στην επόμενη περιπέτεια «BatmanvsSuperman: Dawnofjustice» του Ζακ Σνάϊντερ, άρχισαν οι ερωτήσεις και οι απορίες. Θα ξεκινήσει απ’ αυτήν την ταινία ο Affleck ή θα ξεκινήσει το 2019 με την υπερπαραγωγή που έχει τον προσωρινό τίτλο «TheBatman».

Το στούντιο της Warner φαίνεται πως κοιτάζει πολύ μακριά στο μέλλον χαρίζοντας στον 41χρονο σήμερα Αφλεκ την ευκαιρία να γεράσει στον ρόλο του μαυροφορεμένου Μπατμαν, ενώ ηγείται μίας νέας σειράς ταινιών βασισμένων στις περιπέτειες του super ήρωα της DC Comics.

Εν αναμονή του Διεθνούς Συνεδρίου του ComicCon στο σαν Ντιέγκο στις 24 Ιουλίου, όπου θα γίνουν οι μεγάλες ανακοινώσεις, το στούντιο διαρρέει με το σταγονόμετρο τις πληροφορίες, ωστόσο είναι γνωστό πως θα γυριστούν και το «Sandman» για το 2016, το «Wonderwoman» για να βγει στις αίθουσες το 2017, όπως και μία ταινία με τον Flash και τον GreenLantern που προορίζεται για την ίδια χρονιά.

Τι κι αν όλοι αυτοί οι υπερήρωες θέλουν ειδικό οδηγό αναγνώρισης για να μην πελαγώσει κανείς, αυτός που έχει κάνει πραγματικά την τύχη του είναι φυσικά ο Μπεν Αφλεκ που δεν μαθεύτηκε, αλλά πρέπει να πήρε πολλά για να υπογράψει αυτό το συμβόλαιο. Πάντως η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί είναι το «Gone girl» του Φίντσερ. Στα επόμενα σχέδια του είναι και η ταινία «Live by night», που θα την σκηνοθετήσει κιόλας.

Warner-Bros_-To-Make-Ben-Affleck-The-Batman-Movie

3166303-batman-batman-34783687-1920-1080

ben_affleck_is_batman_l

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.