Susan Sarandon: Ναρκωτικά και David Bowie!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η SuSan Sarandon σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό περιοδικό «Daily Beast». Πολιτικοποιημένη, φανατική υπέρμαχος της ειρήνης, βραβευμένη με Oscar αλλά και μια από τις πιο γοητευτικές ώριμες σταρ του Hollywood, δεν δίστασε να αποκαλύψει τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον David Bowie, αλλά και να παραδεχτεί πως χρησιμοποιεί κατά καιρούς ναρκωτικές ουσίες.

2
3653

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Susan Sarandon σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό περιοδικό «Daily Beast». Πολιτικοποιημένη, φανατική υπέρμαχος της ειρήνης, βραβευμένη με Oscar αλλά και μια από τις πιο γοητευτικές ώριμες σταρ του Hollywood, δεν δίστασε να αποκαλύψει τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον David Bowie, αλλά και να παραδεχτεί πως χρησιμοποιούσε κατά καιρούς ναρκωτικές ουσίες.

ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ, David Bowie, Susan Sarandon, HUNGER, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Είναι η πρώτη φορά που Σούζαν Σάραντον μίλησε δημόσια για τον ερωτικό δεσμό που είχε με τον David Bowie, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως η σχέση δεν προχώρησε, καθώς εκείνη δεν ήταν έτοιμη να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά: «Ο David είναι καταπληκτικός. Άξιζε να γίνει είδωλο. Η σχέση μου μαζί του ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος της ζωής μου. Εγώ, τότε, ως η μεγαλύτερη από τα εννιά αδέλφια της οικογένειάς μου, τα είχα μεγαλώσει όλα κι έτσι δεν είχα τη διάθεση να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Εκείνος όμως είναι ταλέντο, είναι υπέροχος…»

Με τον Bowie γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινία Hunger (1983). Μια ταινία, όπου η Σούζαν Σαράντον και η Κατρίν Ντενέβ έκαναν δύο λεσβίες βαμπίρ.

ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ, David Bowie, Susan Sarandon, HUNGER, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ, David Bowie, Susan Sarandon, HUNGER, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Η διάσημη ηθοποιός τάχθηκε υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης μαριχουάνας σε μικρές ποσότητες που ισχύει στη Νέα Υόρκη: «Πιστεύω ότι σύντομα θα νομιμοποιηθεί παντού. Είμαι σίγουρη πως αν περισσότεροι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα αντί να πίνουν αλκοόλ, δεν θα ήταν επιθετικοί, δεν θα οδηγούσαν σαν τρελοί, κλπ…»

Όσο για τη δική της σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες; Η 76χρονη ηθοποιός (4 Οκτωβρίου 1946), που είναι και γιαγιά πια, δεν έκρυψε πως κατά καιρούς κάνει ναρκωτικές ουσίες κάτω όμως από συγκεκριμένες συνθήκες: «Δεν μου αρέσουν τα χημικά ναρκωτικά γιατί δεν μου αρέσει να νιώθω σπινταρισμένη. Έχω κάνει Ayahuasca (παραισθησιογόνα) και άλλα τέτοια φυτικά ναρκωτικά, αλλά πια μου αρέσει να το κάνω στη φύση. Η άποψή μου για τη μαριχουάνα είναι πως δεν πρέπει να την κάνεις αν πρέπει να προσποιηθείς πως δεν είσαι μαστουρωμένος. Έτσι λοιπόν δεν θα έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών όταν φρόντιζα τα παιδιά μου. Θα έκανα σε μια εκδρομή στο Grand Canyon ή στο δάσος…»

Αγαπάμε Susan Sarandon, γιατί είναι σοβαρή και όχι σοβαροφανής.

ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ, David Bowie, Susan Sarandon, HUNGER, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Το επώνυμο της είναι Ελληνικό, μια και είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Chris Sarandon (Χρήστο Σαραντόπουλο). Το κράτησε και μετά τον χωρισμό τους.

ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ, David Bowie, Susan Sarandon, HUNGER, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, Drugs, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Mini Bio: Η Susan Sarandon γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1946 και είναι αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία δουλεύει στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση από το 1970. Το 1995 τιμήθηκε με το βραβείο Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία “Θα ζήσω” (Dead Man Walking). Έχει αποσπάσει συνολικά πέντε υποψηφιότητες για Oscar. Όταν ήταν στο κολέγιο, γνώρισε και παντρεύτηκε τον Ελληνικής καταγωγής συμφοιτητή της Κρις Σαράντον (Χρήστο Σαραντόπουλο) το 1967. Χώρισαν το 1979, αλλά διατήρησε το επώνυμο του συζύγου της για την μετέπειτα ζωή και καριέρα της. Στα μέσα του 1980 είχε σχέση με τον Φράνκο Αμάρρι με τον οποίο to 1985 απέκτησε μια κόρη, την ηθοποιό Έβα Αμάρρι. Από το 1988 είχε σχέση με τον ηθοποιό Tim Robbins, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας “Η κυρία και ο ταύρος”. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά: τον Τζακ Χένρι (1989) και την Miles Guthrie (1992). Τώρα έχει σχέση με τον νεότερο της Τζόναθαν Μπρίκλιν. Η Σαράντον είναι γνωστή για την υποστήριξή της σε προοδευτικούς και αριστερούς φιλελεύθερους πολιτικούς σκοπούς και έχει εκφράσει την υποστήριξή της για διάφορους σκοπούς ανοχής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 1999, έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF.

———————————————————————–

Κι’ άλλα μοναδικά άρθρα του nikosonline.gr για τον David Bowie

David Bowie Gallery https://bit.ly/2RcsjyM

Ο David Bowie στο σινεμά https://bit.ly/2QnC2wP

Ο David Bowie και οι άλλοι https://bit.ly/2nmuO3D

Ο David Bowie και οι γυναίκες https://bit.ly/2RaXVEX

ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ, David Bowie, Susan Sarandon, HUNGER, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

———————————————————-

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] 1946 – Σούζαν Σαράντον: Η Susan Sarandon είναι αμερικανίδα ηθοποιός και δουλεύει στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση από το 1970. Το 1995 τιμήθηκε με το βραβείοOscar για την ερμηνεία της στην ταινία “Θα ζήσω” (Dead Man Walking). Έχει αποσπάσει συνολικά πέντε υποψηφιότητες για Oscar. Όταν ήταν στο κολέγιο, γνώρισε και παντρεύτηκε τον Ελληνικής καταγωγής συμφοιτητή της Κρις Σαράντον [Χρήστο Σαραντόπουλο] το 1967. Χώρισαν το 1979 αλλά διατήρησε το επώνυμο του συζύγου της για την μετέπειτα ζωή και καριέρα της. Στα μέσα του 1980 είχε σχέση με τον Φράνκο Αμάρρι με τον οποίο to 1985 απέκτησε μια κόρη, την ηθοποιό Έβα Αμάρρι. Από το 1988 είχε σχέση με τον ηθοποιό Tim Robbins, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας “Η κυρία και ο ταύρος”. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά: τον Τζακ Χένρι (1989) και την Miles Guthrie (1992). Τώρα έχει σχέση με τον νεότερο της Τζόναθαν Μπρίκλιν. Η Σαράντον είναι γνωστή για την υποστήριξή της σε προοδευτικούς και αριστερούς φιλελεύθερους πολιτικούς σκοπούς και έχει εκφράσει την υποστήριξή της για διάφορους σκοπούς ανοχής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 1999, έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF. Διαβάστε ένα πολύ αποκαλυπτικό άρθρο: https://www.nikosonline.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81… […]

  2. Μου αρεσει η Susan Sarandon γιατι οταν ενας ανθρωπος ,ακομη και διασημος λεει και αντιμετωπιζει την αληθεια καταματα χωρις ψευδαισθησεις,τοτε εχει κερδισει και την ζωη του και την εμπιστοσυνη των φιλων του.Ειναι καλυτερα να ξερεις ποιον πραγματικα εχεις απεναντι σου,τον αντιμετωπιζεις οπως ειναι στην πραγματικοτητα και οχι σαν ενα ειδωλο .Στη ζωη ειτε εισαι διασημος ειτε απλος θνητος ,θα περασεις και τις αμαρτιες σου και τα παθη σου και καποια στιγμη οταν ερθει αυτο που λεμε ” σταθμος ζωης ¨τοτε εισαι ετοιμος να παραδοθεις ανευ ορων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.