Πορνό για όλη την οικογένεια!!!

«50 Αποχρώσεις του γκρι». Έχω βαρεθεί να γράφω γι’ αυτή τη μάπα, αλλά δεν γίνεται να μείνω και αμέτοχος μια και υπάρχουν πολλά και διάφορα που με διαολίζουν.

0
314

«50 Αποχρώσεις του γκρι». Έχω βαρεθεί να γράφω γι’ αυτή τη μάπα, αλλά δεν γίνεται να μείνω και αμέτοχος μια και υπάρχουν πολλά και διάφορα που με διαολίζουν. Για μία ακόμη φορά λοιπόν…

Το πρώτο βιβλίο, από την τριλογία (!!!), της συγγραφέως (Ο Θεός να την κάνει) E.L. James το 2011, πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχοντας μεταφραστεί σε 52 γλώσσες. Για να καταλάβετε στην Μεγάλη Βρετανία έσπασε το ρεκόρ των πιο γρήγορων πωλήσεων όλων των εποχών για βιβλία τσέπης.

Η άμεση υστερία που προκλήθηκε μέσω του word of mouth (το γνωστό, στόμα με στόμα), συσπείρωσε αμέσως φανατικές οπαδούς, κυρίως παντρεμένες γυναίκες άνω των 30, και μετά έφηβες και φοιτήτριες. Όταν πρωτόγραψα γι’ αυτήν την ταινία είπα ότι είναι «πορνό για νοικοκυραίους». O πιο σωστός χαρακτηρισμός τελικά είναι το «Mommy Porn». Υπάρχουν βεβαίως πολλές γνώμες που είναι εναντίον αυτών των βιβλίων, λέγοντας ότι αφενός εισήγαγαν την υποκουλτούρα του σαδομαζοχισμού, αφετέρου δε υποθάλπτουν την ενδοοικογενειακή βία.

50shades - πορνό

Διάβασα ότι η σκηνοθέτης της ταινίας, η Sam Taylor Johnson έγινε γνωστή ως φωτογράφος και video artist και ότι έχει κάνει διάφορες αμφιλεγόμενες ταινίες ανάμεσα στις οποίες και η μικρού μήκους Death Valey, που έδειχνε ένα άνδρα να αυνανίζεται στην έρημο.

Ένας φίλος μου που έχει διαβάσει το βιβλίο, μου είπε ότι στην ταινία είναι πολύ πιο ομαλά τα πράγματα, όπως επίσης ότι μια από τις πιο διαβόητες σεξουαλικές σκηνές του βιβλίου, που περιλαμβάνει ένα ταμπόν, δεν υπάρχει στην ταινία. Ο παραγωγός Michael De Luca αναφέρθηκε στην απόφαση να διαφοροποιηθεί η ταινία από το βιβλίο, εξηγώντας ότι πρόκειται για διαφορετικά μέσα αφήγησης της ιστορίας. Ο Jamie Dornan με τη σειρά του, έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει σκηνή με τον ίδιο full frontal γυμνό (να τα δείχνει και από μπροστά), αφού έπρεπε η ταινία να βγει κατάλληλη από 15 και άνω.  Ουφ φτάνει πια……

1F_M

50Shades_M

50Shades2_M

1B_M

Στην ενότητα SEX θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν….

http://www.nikosonline.gr/category/sex/

——————————————-

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

jamie-dornan-underwear-underwear-885363222

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here