Πριν τα Χριστούγεννα

Έτσι για να πάρουμε μια ιδέα τι κάνουν οι άνθρωποι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά. Οι συνάδελφοι μιας εταιρίας, θέλοντας να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό – εκτός γραφείου – βρέθηκαν σε μια μονοήμερη εκδρομή στην παραλία της λίμνης Ontario.

0
270

Έτσι για να πάρουμε μια ιδέα τι κάνουν οι άνθρωποι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά. Οι συνάδελφοι μιας εταιρίας, θέλοντας να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό – εκτός γραφείου – βρέθηκαν σε μια μονοήμερη εκδρομή στην παραλία της λίμνης Ontario.

Τους είχε λείψει αυτή η επαφή γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν απ’ το σπίτι λόγο covid – κι ας είναι όλοι εμβολιασμένοι. Μια προ-Χριστουγεννιάτικη συνάντηση όπου οι διευθυντές ετοίμασαν την φωτιά, έφεραν φαγητά, ποτά και κουβέρτες. Ξαναβρέθηκαν όλοι μαζί μετά από καιρό και είχαν να πουν ένα σωρό πράγματα.

Κι’ αυτό που βλέπετε είναι ένα τμήμα αυτής της μεγάλης εταιρίας που ασχολείται με την αρχιτεκτονική και με τα υλικά δόμησης και στην οποία εργάζονται περίπου 125 άτομα. Άλλοι, από άλλα τμήματα, έκαναν παρόμοια πράγματα, όπως πεζοπορίες και αναβάσεις, ποδηλασία, pick nick στο ύπαιθρο κλπ. Δεν πτοούνται από το κρύο. Είναι παντός καιρού, αρκεί να υπάρχει η διάθεση!

Όλα αυτά μου τα είπε η φίλη μου η Ροζαλία – η οποία για χρόνια δουλεύει στην συγκεκριμένη εταιρία του Τορόντο – έτσι να πάρουμε μια ιδέα για τον Καναδικό τρόπο ζωής και επικοινωνίας εν μέσω Covid.

Instagram: nikosmouratidis1

Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Έλληνες του Καναδά: https://bit.ly/2pPXMqm

Πριν τα Χριστούγεννα, Καναδάς, Canada, pre-Christmas, Lake Ontario, nikosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.