Προβλήματα πριν καν ξεκινήσει;

Έτσι γίνεται πάντα. Όπου συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι θα υπάρχουν κόντρες, διαφωνίες και «πάλη» για να επικρατήσει το «Εγώ» του ισχυρότερου. Βίσση, Καρβέλας, Κωστόπουλος… καθηγητές, παρουσιαστές, παρατρεχάμενοι και χίλια δυο παρασκηνιακά μαλλιοτραβήγματα…

0
2189

Λένε ότι πριν καν ξεκινήσει υπάρχουν προβλήματα. Έτσι γίνεται πάντα. Όπου συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι θα υπάρχουν κόντρες, διαφωνίες και «πάλη» για να επικρατήσει το «Εγώ» του ισχυρότερου. Καθηγητές, παρουσιαστές, παρατρεχάμενοι και χίλια δυο παρασκηνιακά μαλλιοτραβήγματα…

Η χαρά του τηλεθεατή. Αυτό θέλουν όλοι. Να βλέπουν γνωστούς ανθρώπους να διαφωνούν και να τσακώνονται. Τι είπε ο ένας, γιατί αντέδρασε έτσι η άλλη, ποιος δεν πάει ποια, ποια σιχαίνεται ποιον… κλπ. κλπ. Κυρίες και κύριοι το Star Academy of Greece λένε ότι πριν ξεκινήσει έχει πρόβλημα. Είναι δυνατόν;

Βίσση, Καρβέλας, STAR ACADEMY, TV, TALENT SHOW

Στην τηλεόραση συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι. Και οι άνθρωποι μιλάνε … και λένε πολλά. Απ’αυτά άλλα είναι αλήθεια, άλλα είναι ψέματα κι’ άλλα είναι φτιαχτά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι, ότι αφού όλα τα κανάλια εδώ και χρόνια “πολιορκούσαν” την  Βίσση και τον Καρβέλα να συμμετέχουν σε talent show, εκείνοι μόλις φέτος αποφάσισαν να φέρουν στην Ελλάδα το Star Academy. Και οι δυο τους είναι άνθρωποι με πείρα, γνώσεις και τεράστια καριέρα, οπότε είναι και οι πλέον κατάλληλοι για ένα τέτοιου είδους show.

Βίσση, Καρβέλας, STAR ACADEMY, TV, TALENT SHOW

Το Star Academy είναι ένα συναρπαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους σε όποια χώρα έχει προβληθεί, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 16/03/2017 στις 21:00 από την τηλεόραση του ΕPSILON –και είναι περίπου σαν το Fame Story– αν θυμάστε.

Δεκαέξι νέα ταλέντα θα συγκατοικήσουν σε ένα σπίτι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα, να πραγματοποιήσουν live εμφανίσεις και να εργαστούν σκληρά για να υλοποιήσουν το στόχο τους. Οι σπουδαστές που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στο Star Academy of Greece, θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το όποιο ταλέντο τους. Δηλαδή, θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, χορού, σκηνικής παρουσίας, styling, καθώς και πολλά σεμινάρια σε τομείς που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σημαντικά σαν καλλιτέχνες αλλά και σαν προσωπικότητες και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που επέλεξαν.

Βίσση, Καρβέλας, STAR ACADEMY, TV, TALENT SHOW

Συμπαραστάτες τους σε αυτήν την προσπάθεια, μια επιλεγμένη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, που θα προσπαθήσει να μεταδώσει την εμπειρία της στην ομάδα των νέων αυτών παιδιών. Η πιο έντονη και σημαντική στιγμή στην πορεία προς το όνειρο της επιτυχίας θα είναι το εβδομαδιαίο live show, όπου θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους ενώ παράλληλα, οι τηλεθεατές του ΕPSILON θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν καθημερινά τις πιο σημαντικές στιγμές της προσπάθειας των σπουδαστών.

Η επιτροπή θα αποτελείται από την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα, τον Πέτρο Κωστόπουλο και έναν guest έκπληξη που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Βίσση, Καρβέλας, STAR ACADEMY, TV, TALENT SHOW

Βίσση, Καρβέλας, Κωστόπουλος, Star Academy Greece

Αυτή είναι η βίλα που θα συγκατοικήσουν οι 16 διαγωνιζόμενοι και θα τους παρακολουθούμε καθημερινά.

Βίσση, Καρβέλας, STAR ACADEMY, TV, TALENT SHOW

Βίσση, Καρβέλας, STAR ACADEMY, TV, TALENT SHOW

Στην ενότητα ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ θα βρείτε πολλά άρθρα για τηλεοπτικές σειρές

https://www.nikosonline.gr/category/τηλεόραση/

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Βίσση, Καρβέλας, STAR ACADEMY, TV, TALENT SHOW

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.