Πρωταθλητής ο Νίκος Ηλιόπουλος

0
821
????????????????????????????????????????????????????????????

presunmvpg552f689585f46

Αυτά τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας. Αυτά τα παιδιά που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο άθλημα τους, χωρίς να προσδοκούν ούτε στα εκατομμύρια αλλά ούτε στην δόξα.

Το ξέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές κατ’ αρχήν και μετά οι μπασκετμπολίστες αμείβονται πάρα πολύ καλά για το άθλημα τους. Επίσης παίρνουν και όλη την δημοσιότητα (φήμη και δόξα). Μετά ακολουθεί το χάος. Όλα τα παιδιά που ασχολούνται με δεκάδες αθλήματα, που έχουν θυσιάσει την εφηβεία τους, ακόμα και τις ζωές τους, και όχι μόνο δεν αμείβονται, αλλά ταλαιπωρούνται κι’ όλας και επιπλέον ελάχιστοι είναι αυτοί από τα ΜΜΕ που ασχολούνται μαζί τους. Αυτά τα παιδιά φέρνουν ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα παιδιά είναι χαμηλών τόνων και αξίζουν την προσοχή μας.

Πρωταθλητής Ελλάδας για τρίτη φορά στην καριέρα του αλλά και για δεύτερη συνεχόμενη, αναδείχθηκε ο Νίκος Ηλιόπουλος, ο οποίος επικράτησε στο σύνθετο ατομικό ανδρών, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθη στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 22χρονος πρωταθλητής πρώτευσε με 82,850 βαθμούς στο άθροισμα, επαναλαμβάνοντας τις αντίστοιχες επιτυχίες του 2011 και του 2014 στο ίδιο στάδιο. Στο βάθρο τον ακολούθησαν ο 31χρονος Χρήστος Λυμπανοβνός με 80,900 β. και ο Παναγιώτης Τούγκας με 80,600 β..

Η διοργάνωση αποτέλεσε για τον Ηλιόπουλο μία καλή πρόβα ενόψει των πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού του Αζερμπαϊτζάν (θα γίνουν 12-28 Ιουνίου), όπου επίσης θα αγωνιστούν στα έξι όργανα του σύνθετου ατομικού και οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βλάσης Μάρας. Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι κάθε επιτυχία.

apudzdfpoc552fe7b1704e2

————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

OK_m_11i_opt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.