Πόσο αξίζει η βασίλισσα Ελισάβετ;

Στις καρδιές των Βρετανών η αξία της Βασίλισσας Ελισάβετ, της μακροβιότερης μονάρχη στην ιστορία, μπορεί να είναι ανεκτίμητη, αλλά στην πραγματικότητα η αξία της μπορεί να μετρηθεί και δεν είναι και μικρή! Εγώ πάντως πιστεύω ότι η «περιουσία» της Βασίλισσας είναι η δύναμη και η ενέργεια της.

0
2774

Λένε ότι στις καρδιές των Βρετανών η αξία της Βασίλισσας Ελισάβετ, της μακροβιότερης μονάρχη στην ιστορία, μπορεί να είναι ανεκτίμητη, αλλά στην πραγματικότητα η αξία της μπορεί να μετρηθεί και δεν είναι καθόλου μικρή! Εγώ πάντως πιστεύω ότι η «περιουσία» της Βασίλισσας είναι η δύναμη της και η ενέργεια της.

Αν παιδί μου μπορεί και οδηγεί στα 91 της, ότι και να πούμε για λεφτά, για ακίνητα και για περιουσίες είναι λίγο. Αυτή η γυναίκα έχει ένα υγιές και δυνατό κύτταρο που την κάνει ακόμα πιο «πλούσια», ακόμα πιο ισχυρή.

Queen Elizabeth, fortune, Βασίλισσα Ελισάβετ, περιουσία, nikosonline.gr,

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η προσωπική περιουσία της Ελισάβετ ανέρχεται στα 490 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας εκτιμάται ότι είναι 595 εκατομμύρια δολάρια. Τα περισσότερα χρήματά της προέρχονται από επενδύσεις που έχει σε έργα τέχνης, καθώς και την συλλογή της από γραμματόσημα (ίσως η μεγαλύτερη του κόσμου), αλλά και από τα ακίνητα που έχει κληρονομήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το 2016 η βασίλισσα Ελισάβετ, έβγαλε 61 εκατομμύρια δολάρια.

Queen Elizabeth, fortune, Βασίλισσα Ελισάβετ, περιουσία, nikosonline.gr,

Επενδύσεις, αγροτεμάχια, κάστρα, ακίνητα, κοσμήματα, συλλογές έργων τέχνης και γραμματοσήμων…. αποτελούν την προσωπική περιουσία της Βασίλισσας.

Queen Elizabeth, fortune, Βασίλισσα Ελισάβετ, περιουσία, nikosonline.gr,

Δείτε και το βίντεο How rich is the Queen?

————————————

Κι΄ άλλα άρθρα για την Βασίλισσα

Η Βασίλισσα και οι άλλοι… https://bit.ly/2qNlAfl

Ο σύζυγος της Βασίλισσας είναι Έλληνας; https://bit.ly/2JfsPDD

Αυτό το στέμμα το φοράει 65 χρόνια: https://bit.ly/2JWa9Kv

Τα εξώφυλλα της Βασίλισσας: https://bit.ly/2D9Hhvd

Η Marilyn και η Βασίλισσα: https://bit.ly/2uyFfi0

Όταν η Angelina συνάντησε την Queen Elizabeth II: https://bit.ly/2JmEQe9

Queen Elizabeth, fortune, Βασίλισσα Ελισάβετ, περιουσία, nikosonline.gr,

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.