Γάμος: Εξομολογήσεις αντρών.

1
205

wedding-couple

Μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα, να περνάνε τέλεια, να διασκεδάζουν αφάνταστα στο κρεβάτι, αλλά υπάρχει μια στιγμή που ο άντρας αντιλαμβάνεται ότι θέλει να παντρευτεί. Αυτή η στιγμή ούτε ξέρουμε πότε θα έρθει, ούτε προγραμματίζεται, ούτε μπορεί να αναλυθεί. Είναι αυτό που λέμε μαγική στιγμή. Έχετε περάσει μαζί του τόσα πολλά, ωραία και άσχημα, εξακολουθείτε να είστε μαζί και ξαφνικά συμβαίνει κάτι και σας κάνει την πρόταση γάμου. Τι συνέβη

signs-a-married-man-is-in-Love-with-you_M

Θα πάρετε μια ιδέα από μαρτυρίες διαφόρων αντρών, που παραδέχτηκαν -χωρίς τους συνήθεις αντρικούς κομπλεξισμούς – το πως αποφάσισαν να παντρευτούν.

  • «Το ήξερα ότι ταιριάζουμε και έχουμε περίπου τα ίδια γούστα, αλλά όταν αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε και έφερε τα πράγματα της, συγκλονίστηκα. Είχε αρκετά cd που είχα και εγώ, πάρα πολλά κοινά βιβλία και η συλλογή της με τα dvd ταίριαζε απόλυτα με τα γούστα μου. Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι αυτή είναι η γυναίκα που μου ταιριάζει. Κι έτσι, σε δύο μέρες της έκανα την πρόταση».

  • Είχα πάει στο θέατρο με ένα φίλο μου, και πραγματικά η παράσταση μπορεί να ήταν αστεία, αλλά δεν γέλαγε κανείς. Μόνο εγώ και μια άλλη κοπέλα που καθόταν λίγο πιο μπροστά. Δεν είχε και πολύ κόσμο και ακουγόμασταν μόνο εμείς οι δύο που γελούσαμε. Ο φίλος μου με κοίταζε με απορία. Πως ήταν δυνατόν να γελάω με κάτι παιδικά αστεία; Στο διάλειμμα είδα την κοπέλα στο φουαγιέ του θεάτρου και δεν άντεξα να μην της μιλήσω. Διαπίστωσα ότι ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος και ότι είχε ένα υπέροχο χαμόγελο. Είπαμε να ξαναβρεθούμε και τα φτιάξαμε. Με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσα ότι της αρέσει και εκείνης να μαζεύει κοχύλια στην παραλία και να σκάβει την άμμο. Ότι έλεγε συνέχεια αστεία, ότι γελάγαμε με τα ίδια πράγματα, ότι είχε τον ίδιο παλιμπαιδισμό με τον οποίο «έπασχα» και εγώ. Από μικρή της άρεσαν τα δεντρόσπιτα, και οι περιπέτειες τύπου Ροβινσον Κρούσος. Αυτή η κοπέλα που μου επέτρεπε να είμαι παιδί, να είμαι αυθόρμητος και χαλαρός έπρεπε να γίνει γυναίκα μου».

Wedding06-main

«Είχα πάει στο θέατρο με ένα φίλο μου, και πραγματικά η παράσταση μπορεί να ήταν αστεία, αλλά δεν γέλαγε κανείς. Μόνο εγώ και μια άλλη κοπέλα που καθόταν λίγο πιο μπροστά. Δεν είχε και πολύ κόσμο και ακουγόμασταν μόνο εμείς οι δύο που γελούσαμε. Ο φίλος μου με κοίταζε με απορία. Πως ήταν δυνατόν να γελάω με κάτι παιδικά αστεία; Στο διάλειμμα είδα την κοπέλα στο φουαγιέ του θεάτρου και δεν άντεξα να μην της μιλήσω. Διαπίστωσα ότι ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος και ότι είχε ένα υπέροχο χαμόγελο. Είπαμε να ξαναβρεθούμε και τα φτιάξαμε. Με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσα ότι της αρέσει και εκείνης να μαζεύει κοχύλια στην παραλία και να σκάβει την άμμο. Ότι έλεγε συνέχεια αστεία, ότι γελάγαμε με τα ίδια πράγματα, ότι είχε τον ίδιο παλιμπαιδισμό με τον οποίο «έπασχα» και εγώ. Από μικρή της άρεσαν τα δεντρόσπιτα, και οι περιπέτειες τύπου Ροβινσον Κρούσος. Αυτή η κοπέλα που μου επέτρεπε να είμαι παιδί, να είμαι αυθόρμητος και χαλαρός έπρεπε να γίνει γυναίκα μου».

  • «Η κοπέλα μου ήταν φαινόμενο. Δεν με ζήλευε, δεν με ρωτούσε που ήμουν, δεν είχε πρόβλημα αν θα βγω με τους φίλους μου ή αν πάμε να γουρουνιάσουμε βλέποντας κάποιο ματς. Στην αρχή νόμιζα ότι βρίσκει ευκαιρία για να με κερατώνει. Καμία σχέση. Απλά ήταν πολύ cool τυπάκι. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι μου κάνει ανάκριση και δεν απαιτούσε νε την συνοδεύω τις κοινωνικές της υποχρεώσεις. Ποτέ της δεν μου έκανε «μούτρα», ειδικά στην αρχή της σχέσης, αν εγώ πήγαινα για φαγητό τα Χριστούγεννα στην οικογένεια μου και δεν την έπαιρνα μαζί μου. Ήταν τέλεια. Και από την στιγμή που σέβεται τα θέλω μου και τα χόμπι μου γιατί να ψάξω για άλλη. Αυτή είναι η κατάλληλη να γίνει γυναίκα μου, σκέφτηκα, και παντρευτήκαμε».

«Όταν την πρωτοείδα, μου άρεσε τρομερά σαν κοπέλα. Τρελάθηκα. Με είχε ένα μήνα στο περίμενε για να βγούμε να φάμε. Με είχε τρεις μήνες στο περίμενε μέχρι να κάνουμε έρωτα. Περνούσα συγκλονιστικά μαζί της. Της πρότεινα να συγκατοικήσουμε, και ούτε που να το ακούσει. Μετά από 8 μήνες το αποφάσισε. Σιγά σιγά άρχισε ο ένας να μαθαίνει τον άλλο. Ανακάλυψα ότι είχε κάποιες φοβίες. Δεν ήθελε να μείνουμε μαζί γιατί, επειδή φοβόταν το σκοτάδι, κοιμόταν πάντα με ένα φως ανοικτό. Δεν ήθελε να πάμε στο εξοχικό ενός κολλητού μου, επειδή ήταν σε βουνό και στην άκρη ενός γκρεμού. Φοβόταν τα ύψη. Όταν πήγαμε στην Αίγυπτο δεν μπήκε μέσα στις πυραμίδες επειδή πάσχει από κλειστοφοβία. Έλα όμως που εγώ τα έβρισκα όλα αυτά χαριτωμένα. Όταν κάποιο βράδυ έκλεισα όλα τα φώτα και την έσφιξα στην αγκαλιά μου, αποκοιμήθηκε σαν μωρό. Όταν πήγαμε σε ένα λούνα Παρκ και ανεβήκαμε στο τροχό, της κρατούσα το χέρι και δεν φοβήθηκε καθόλου. Γελούσε σαν μικρό παιδί. Μου έδειξε εμπιστοσύνη. Και αυτό με γοήτευσε».

Wedding_couple_HBA

«Φύγαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Κρήτη, και λίγο πριν φτάσουμε στο λιμάνι μου χάλασε το αυτοκίνητο. Έγινα Τούρκος. Δεν τολμούσα να γυρίσω να την κοιτάξω, γιατί πίστευα ότι θα ήταν και εκείνη έξαλλη. Όταν όμως ήρθε και με αγκάλιασε και με κοίταξε με ένα σκανταλιάρικο χαμόγελο δεν το πίστευα. Με έχωσε στο πρώτο flyingDolphin και περάσαμε δέκα αξέχαστες μέρες στην Ύδρα. Χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς κράτηση χωρίς τίποτα. Φτάσαμε στο νησί και τα οργάνωσε όλα. Και όταν το άλλο πρωί σηκώθηκα και είχε τακτοποιήσει τα πάντα, την λάτρεψα. Ακύρωσε το ξενοδοχείο στην Κρήτη, πήρε πίσω την προκαταβολή και έστειλε και την οδική βοήθεια να πάρει το αυτοκίνητο. Ε, συγνώμη, αν δεν παντρευόμουν αυτήν την γυναίκα, ποια θα παντρευόμουν;».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Λοιπόν κορίτσια, οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν παθαίνουν υστερίες και κρίσεις πανικού, τις γυναίκες που δεν καταπιέζουν, που έχουν χιούμορ και αθωότητα. Λατρεύουν τις γυναίκες που είναι αυθόρμητες και έτοιμες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, τις γυναίκες που τους στηρίζουν ψυχολογικά, και τις γυναίκες που εμπιστεύονται τον σύντροφο τους. Το καταλάβατε ή να βάλω τις φωνές;

groom-bride-first-look

Bride-and-Groom

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

Is-it-good-to-fall-in-love-450x308

 

 

 

1 COMMENT

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ…………..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here