Ένας πολύ καλός άνθρωπος…..

Κάνει ότι κάνει, τρομοκρατεί τον κόσμο και τους λαούς, συμπεριφέρεται σαν σουλτάνος, καταστρέφει δάση για να χτίσει παλάτια, φυλακίζει δημοσιογράφους, λογοκρίνει, καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και ύστερα ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους…. Ωραίος!!!!

3
391

Κάνει ότι κάνει, τρομοκρατεί τον κόσμο και τους λαούς, συμπεριφέρεται σαν σουλτάνος, καταστρέφει δάση για να χτίσει παλάτια, φυλακίζει δημοσιογράφους, λογοκρίνει, καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και ύστερα ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους…. Ωραίος!!!!

Ο παμπόνηρος πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πρώτη του ανακοίνωση σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης – την οποία καταδικάζει βεβαίως- ρίχνει τις ευθύνες στις χώρες της Δύσης. Ωραίο το κόλπο; Χωρίς αιδώ μάλιστα ανέφερε τα εξής: «Περιμένουμε από τον κόσμο και ιδιαίτερα από τις δυτικές χώρες, με τις διοικήσεις, τα κοινοβούλια, τα μέσα ενημέρωσης και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις τους να επιδείξουν επιτέλους, αποφασιστική στάση απέναντι στο παιχνίδι αυτό των τρομοκρατικών οργανώσεων».
Ο Τούρκος πρόεδρος είπε επίσης ότι, είναι ξεκάθαρο πως η επίθεση αυτή αποσκοπεί όχι σε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά μέσω του πόνου και του αίματος αθώων ανθρώπων, στην προπαγάνδα εναντίον της χώρας του. Εξέφρασε μάλιστα την «ελπίδα»: «η επίθεση εναντίον του αεροδρομίου Ατατούρκ να γίνει σημείο καμπής για τον κοινό αγώνα που θα δοθεί εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων στον κόσμο, με πρώτες τις δυτικές χώρες».

«Η τρομοκρατία είναι μία παγκόσμια απειλή που απειλεί όλες τις χώρες και όλα τα έθνη και πρέπει να αντιμετωπιστεί με παγκόσμια συνεργασία»

Ερντογάν

Ήρωας ο Ερντογάν. Κατέστειλε πραξικόπημα! Πολύ ψεύτικο όμως ρε αδελφάκι μου

1030793556

Έτσι όπως τον βλέπεις, σου μοιάζει με καλός και τίμιος άνθρωπος;

————————-

Και για να τελειώνουμε: Όσοι πρωθυπουργοί & όσες κυβερνήσεις δεν πράττουν ύποπτα και δόλια, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από καμία τρομοκρατική οργάνωση.

——————————————

Διαβάστε ακόμα για τον μεγάλο «σουλτάνο» της Τουρκίας

H Εμινέ είναι fashion icon!

https://www.nikosonline.gr/h-εμινέ-είναι-fashion-icon/

Θέλει κι’ άλλο παλάτι

https://www.nikosonline.gr/θέλει-κι-άλλο-παλάτι/

Ο απόλυτος Σουλτάνος

https://www.nikosonline.gr/επίδειξη-πλούτου-και-μαλακίας/

Το πραξικόπημα «Μαϊμού»

https://www.nikosonline.gr/το-πραξικόπημα-μαϊμού/

Τους τα έχει κάνει τσουρέκια

https://www.nikosonline.gr/τους-τα-έχει-κάνει-τσουρέκια/

3 COMMENTS

  1. ΚΑΛΟΣ????????
    ΜΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ????

  2. Αν δεν είναι κακός, ψώνιο και τρελός για δέσιμο…
    τότε σίγουρα υποφέρει από δυσκοιλιότητα…, καούρες στο στομάχι…, στραμπούληγμα στο …μόριο, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια στρυφνόφατσα, τέτοια “ξυνίλα”, τόσο ουρλιαχτό…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.