Σαββατόβραδο στην Αθήνα…

Η πρώτη κανονική καλοκαιρινή μέρα φέτος έτυχε να είναι Σάββατο, και έτυχε πάλι η Αθήνα σε κάθε γωνιά της να έχει υπέροχες μυρωδιές…..

0
753

Η πρώτη κανονική καλοκαιρινή μέρα φέτος έτυχε να είναι Σάββατο, και έτυχε πάλι η Αθήνα σε κάθε γωνιά της να έχει υπέροχες μυρωδιές…..

«Όχι αγάπη μου, δεν θα πάω στο Gay Pride. Θα πάω, μόνο όταν γίνει και Straight Pride», μας δήλωσε η φίλη Τέτη και κλείσαμε ραντεβού στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια. Ήταν εκείνο το Σάββατο που γινόταν η μεγάλη gay fiesta στην Αθήνα και συγχρόνως και η έκθεση του Παύρη.

Γιώργος Παυριανός

Όπου ο φίλος μας, γνωστός στιχουργός Γιώργος Παυριανός, έκανε μια πολύ ωραία και πρωτότυπη έκθεση. Εικονογράφησε γνωστούς στίχους του και μας τους έδειξε όλους μαζί. Όσοι ήθελαν αγόραζαν κι’ όλας σαν αναμνηστικό, με 5 και 10 ευρώ. Ίσα για να βγουν τα έξοδα δηλαδή… Κι’ ήταν τόσο ωραία!  Ο Βασίλης Ζούλιας βρήκε αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα, στην Ακαδημίας 4, όπου στο πολύ παρελθόν έμενε η Μελίνα Μερκούρη με τον τότε σύζυγό της Παναγή Χαροκόπο, και το έκανε ατελιέ. Εξαιρετικό! Θα δείτε κάποιες φωτογραφίες και θα καταλάβετε. Και μαζεύτηκε πολύς κόσμος, πολλοί φίλοι, και ειλικρινά υπήρχε τόση αγάπη, τόσες αγκαλιές και χαμόγελα, που όλοι φαντάζομαι έστω και για λίγο, ξεχάσαμε ο καθένας το φρικάρισμα του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Γιώργος Παυριανός με την Έφη Σαρή.

1A_M

Με τα έργα του Γιώργου Παυριανού

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο υπέροχο ατελιέ του ταλαντούχου σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια

1B_M

Από μένα στον Γιάννη Νένε: Η Μανίνα Ζουμπουλάκη από αγκαλιά σε αγκαλιά. 

Γιώργος Παυριανός, Βασίλης Ζούλιας

Από το Gay Pride στο Pavrianium και μετά στο Agora για φαγητό

Η έκθεση ήταν ανοιχτή για όλους και διήρκεσε από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Εμείς πήγαμε κατά τις 8μμ και μετά, κατά τις 10 φύγαμε για να πάμε στο Agora, το υπέροχο εστιατόριο του Θύμιου μας, Βεντήρη και Χατζηγιάννη Μέξη, πλάϊ στο Hilton. Και λέω υπέροχο γιατί είναι εξαιρετικός χώρος, έχει θαυμάσιο φαγητό και πολύ φτηνές τιμές.

Στην παρέα μας και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία βεβαίως και πέρασε μια βόλτα από το Gay Pride. Κι’ ήταν εκεί από τον Γιώργο Κιμούλη και την Κική Δημουλά, μέχρι τον Κώστα Γεωργουσόπουλο και τον Άγγελο Παπαδημητρίου. Και ο Ντίνος Πετράτος, και ο Θανάσης Νιάρχος που ήταν η ψυχή της δικής παρέας μας, και εγώ με την Τέτη βέβαια, που καθίσαμε δεξιά κι’ αριστερά της κ. Ζαπουντζάκη, η οποία φεύγοντας μας κάλεσε ένα weekend στο σπίτι της στην Κινέτα, «entre nous και μεταξύ μας”, όπως μας είπε με ένα χαμογελάκι όλο νόημα!

Ζωζλω Σαπουντζάκη, Κική Δημουλά, Νίκος Μουρατίδης

Φεύγοντας, η μεγάλη μας ποιήτρια Κική Δημουλά, πέρασε να μας χαιρετίσει. Υπέροχη και ευγενέστατη όπως πάντα… κι’  εγώ βρέθηκα στην ίδια φωτογραφία με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και την Κική Δημούλα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα……

———————————-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.