Σαν να είσαι στον Μεσαίωνα

0
1000

albarracin4

Δείτε φωτογραφίες, χαζέψτε και το video και θα με θυμηθείτε. Θα κάνετε ένα υπέροχο ταξίδι στον Μεσαίωνα. Γιατί το χωριό Albarracín, από μόνο του σε ταξιδεύει στον Μεσαίωνα.

Θα σας άρεσε αν πηγαίνοντας σε ένα χωριουδάκι μεταφερόσασταν αμέσως στον Μεσαίωνα; Αυτό ακριβώς θα πάθετε αν πάτε στο υπέροχο Albarracín, ένα μικρό χωριουδάκι δύο ώρες από τη Βαλένθια, στην Ισπανία. Σε υψόμετρο 1.180 μέτρα, ο επισκέπτης βλέπει έναν πανέμορφο πέτρινο οικισμό να κρέμεται στα βράχια, προκαλώντας τον θαυμασμό.

Το Albarracín είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα χωριά στην Ισπανία, καθώς η μεσαιωνική αρχιτεκτονική του μεταφέρει αυτόματα τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή. Μάλιστα έχει αναγνωριστεί ολόκληρο σαν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Σήμερα κατοικούν εδώ περίπου 1.000 άνθρωποι, που ασχολούνται με την κτηνοτροφία και τον τουρισμό, καθώς το χωριό συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου. Οι κατοικίες, τα πλακόστρωτα, οι γειτονιές και οι πλατείες συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό που εντυπωσιάζει…

———————————————-

Θα τα δείτε και στο video

albarracin5

albarracin7

albarracin8

albarracin2

albarracin10

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

albarracin6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.