Σαν σήμερα 15 Ιανουαρίου

ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ στο nikosonline.gr σας γράφω τα γεγονότα, τις γεννήσεις και τους θανάτους της ημέρας, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 Ιανουαρίου: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΛΙΝΓΚ, WIKIPEDIA, ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΠΑΡΡΕΝ, THE VIRGIN QUEEN, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

0
902

ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ στο nikosonline.gr σας γράφω τα γεγονότα, τις γεννήσεις και τους θανάτους της ημέρας, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 Ιανουαρίου: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ, ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΛΙΝΓΚ, WIKIPEDIA, ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΠΑΡΡΕΝ, THE VIRGIN QUEEN, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.” Αριστοτέλης Ωνάσης

Γ ε γ ο ν ό τ α

Ελισάβετ Α΄(The Virgin Queen)

Jimmy Wales, Wikipedia

  • 2001 – O Jimmy Wales δημιουργεί την Wikipedia
  • 2007Ισημερινός: Ορκίζεται και αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου της χώρας ο Ραφαέλ Κορέα, ο οποίος εκλέχτηκε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2006.

Γ ε ν ν ή σ ε ι ς

Αριστοτέλης Ωνάσης

  • 1906 – Αριστοτέλης Ωνάσης: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, του Σωκράτη και της Πηνελόπης, γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1906, το 1922 ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα και έπειτα από λίγο μετανάστευσε στην Αργεντινή. Το 1932 αγόρασε το πρώτο του πλοίο, το οποίο ονόμασε Καλλιρρόη προς τιμήν της αδελφής του. Παντρεύτηκε το 1946 την κόρη του εφοπλιστή Σταύρου Λιβανού, Αθηνά (Τίνα) και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο, που γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα και την Χριστίνα, που γεννήθηκε το 1950 επίσης στην Αθήνα. Περίπου δέκα χρόνια αργότερα, ο Ωνάσης και η Τίνα Λιβανού χώρισαν. Πολύ γρήγορα χάρη στο ιδιοφυές επιχειρηματικό του ταλέντο, αναδείχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές του κόσμου, κυρίως στον τομέα των πετρελαιοφόρων. Το όνομά του έγινε συνώνυμο του μύθου όχι μόνο στους οικονομικούς κύκλους της παγκόσμιας κοινότητας αλλά και μεταξύ των απλών ανθρώπων.

Στη δουλειά σου να είσαι σοβαρός και στη ζωή σου τρελός.” Αριστοτέλης Ωνάσης

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Dr.Martin Luther King Jr.

  • 1929 – Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O Dr.Martin Luther King Jr. Ήταν Αμερικανός πολιτικός αγωνιστής, ηγέτης των Αφροαμερικανών και εφημέριος, που πάλεψε ενάντια στον φυλετικό ρατσισμό.

Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει, αν δεν είσαι σκυμμένος.” Dr.Martin Luther King Jr.

Θ α ν α τ ο ι

Καλλιρρόη Παρρέν

——————————-

nikosonline.gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.