Σαν σήμερα 15 Οκτωβρίου

ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ στο nikosonline.gr σας γράφω τα γεγονότα, τις γεννήσεις και τους θανάτους της ημέρας. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 Οκτωβρίου, Φρίντριχ Νίτσε, Μάτα Χάρι, Λουσίλ Μπολ, Βασίλης Χατζηπαναγής, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

0
101

ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ στο nikosonline.gr σας γράφω τα γεγονότα, τις γεννήσεις και τους θανάτους της ημέρας / ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 Οκτωβρίου: Φρίντριχ Νίτσε, Μάτα Χάρι, Λουσίλ Μπολ, Βασίλης Χατζηπαναγής, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

 

Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό.” Friedrich Nietzsche

Γ ε γ ο ν ό τ α

i-love-lucy

Βασίλης Χατζηπαναγής

  • 2003 – O Βασίλης Χατζηπαναγής με 4.104 ψήφους, αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία της ΕΠΟ για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων πενήντα χρόνων.

Γ ε ν ν ή σ ε ι ς

Φριντριχ Νίτσε

  • 1844 – Φρίντριχ Νίτσε

Ο Friedrich Wilhelm Nietzsche ήταν σημαντικός Γερμανός φιλόσοφος, ποιητής, συνθέτης και φιλόλογος. Έγραψε κριτικά δοκίμια πάνω στην θρησκεία, την ηθική, τον πολιτισμό, την φιλοσοφία και τις επιστήμες, δείχνοντας ιδιαίτερη κλίση προς την χρήση μεταφορών, ειρωνείας και αφορισμών. (Διαβάστε τα πάντα γι’ αυτόν πατώντας τον σύνδεσμο: http://www.nikosonline.gr/?p=42088 )

Δεν μπορώ να πιστέψω σε ένα Θεό που θέλει να τον υμνούν όλη την ώρα.” Friedrich Nietzsche

Θ α ν α τ ο ι

mata_hari

  • 1917 Μάτα Χάρι

Το όνομα Μάτα Χάρι ήταν ψευδώνυμο της Ολλανδής Μαργαρίτα Τσέλε, που υπήρξε χορεύτρια ινδικών χορών, εταίρα, αλλά και φημισμένη κατάσκοπος στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο. Το 1917 συνελήφθη και εκτελέστηκε στις 15 Οκτωβρίο. (Διαβάστε τα πάντα γι’ αυτήν στο μεγάλο αφιέρωμα του nikosonline.gr http://www.nikosonline.gr/?p=42056)

——————————-

nikosonline.gr

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here