Σεμινάριο: Momentum Secret Workshop 2019

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του. Γεννήθηκε στο Βόλο το 1988, είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και το 2016 διακρίθηκε με το βραβείο καλύτερου νέου ηθοποιού "Δημήτρης Χορν".

0
578

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του. Γεννήθηκε στο Βόλο το 1988, είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και το 2016 διακρίθηκε με το βραβείο καλύτερου νέου ηθοποιού “Δημήτρης Χορν”.

2 μήνες, 8 συνεδρίες και 32 ώρες έρευνας, μελέτης και δράσης θα έχουν την τύχη να περάσουν με τον Αργύρη Πανταζάρα όσοι παρακολουθήσουν το Momentum Secret Workshop 2019. Πιο συγκεκριμένα, ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης θα παραδώσει σεμινάριο με θέμα «Ηθοποιός – Δημιουργός». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2019. Θα διαμορφωθούν τμήματα “Προετοιμασίας” & “Θιάσου”. Για περιορισμένο αριθμό ατόμων με αποστολή βιογραφικού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στον αριθμό τηλεφώνου: +30 698 8647564. Ώρες επικοινωνίας 18:00-21:00 Δευτέρα – Παρασκευή

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, Momentum Secret Workshop 2019, ARGYRIS PANTAZARAS, SEMINARIO, ITHOPOIOS, nikosonline.gr

Λίγα λόγια για τον Αργύρη

Ο Αργύρης Πανταζάρας, στα 30 του έχει ένα πλούσιο και ποιοτικό βιογραφικό. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, με το Piccolo Theatro di Milano, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Θεσσαλικό Θέατρo, Θέατρο οδού Κυκλάδων “Λευτέρης Βογιατζής”, Θέατρο Πόρτα και το Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς σκηνοθέτες όπως: Tomaz Pandur, Bob Wilson, Cezaris Graužinis, Δημήτρη Παπαϊωάννου, Λευτέρη Βογιατζή, Μιχαήλ Μαρμαρινό, Γιάννη Χουβαρδά, Νίκο Καραθάνο, Βίκτωρα Αρδίτη, Δημήτρη Καραντζά, Έκτορα Λυγίζο, Ρούλα Πατεράκη Κατερίνα Ευαγγελάτου, Λυδία Κονιόρδου.

Έχει παίξει σε μεγάλα έργα μεγάλων συγγραφέων Ελλήνων και ξένων, όπως επίσης έχει σκηνοθετήσει και 4 παραστάσεις. Επίσης έχει παίξει και σε 4 μεγάλου μήκους ταινίες.

Διαλέξεις και Σεμινάρια

  • Interational Forum Contested Cities “Αρχαίο Δράμα και Αστικός Χώρος” (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 Αθήνα)

  • Διάλεξη & Άσκηση στο Ευρωπαϊκό Σχολείο του Λουξεμβούργου

  • Σεμινάριο Υποκριτικής στη θεατρική Ομάδα Ελληνικής Κοινότητας στο Λουξεμβούργο

————————————–

Διαβάστε άρθρα που αφορούν στον Αργύρη Πανταζάρα

Φάουστ εναντίον Μεφιστοφελή: https://bit.ly/2Nzg5cN

Για πολύ γερά νεύρα: https://bit.ly/2Rx80YH

Ένας χθόνιος βασιλιάς Ληρ: https://bit.ly/2Ofrkrj

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, Momentum Secret Workshop 2019, ARGYRIS PANTAZARAS, SEMINARIO, ITHOPOIOS, nikosonline.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.