Σούλα, που είναι η γλάστρα;

1
338

Crisis

Στο ανέβα η γλάστρα ήταν αριστερά…τώρα στο κατέβασμα είναι δεξιά. Έτσι μου έγραψε ο φίλος Αντρέας από την Σύρο. Τι δεν κατάλαβες κούκλα μου; Θέλεις να στο εξηγήσω καλύτερα; 

ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΡΗΜΑ

Πάνω από 30.000 μοναστήρια & εκκλησίες καταγεγραμμένες στην Ελλάδα με επίσημα στοιχειά του ελληνικού κράτους. Βάλε και τα χιλιάδες (πολλές χιλιάδες) ακίνητα που έχουν….. ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν;

ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΡΗΜΑ

Ο Τσίπρας κατάφερε να πληρώσουν οι καναλάρχες” Le Monde

Οι δημοσιογράφοι απειλούν και κλαίγονται ότι θα μείνουν άνεργοι. Ψέματα, μου λέει ένας φίλος. Τόσα χρόνια ψέματα μας έλεγαν και συνεχίζουν. Η πλειοψηφία όλων αυτών των δημοσιογράφων δουλεύει και στις εφημερίδες, και στο ράδιο και στα γραφεία τύπου των πολιτικών.

Μωρέ, τι θα απογίνει ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

bourne

Όχι κούκλα μου ΔΕΝ γυρίστηκε στην Αθήνα. Παρ’ όλο που η νέα περιπέτεια του Jason Bourne έχει μια ολόκληρη σεκάνς στην Αθήνα, τα γυρίσματα έγιναν στην Τενερίφη. Ναι, έστησαν μια Αθήνα στην Τενερίφη. Τους ξέφυγε ένα λαθάκι όμως. Στο μετρό αντί για «Πειραιάς», έγραψαν «Πειραιάσ». Ε, αυτό ούτε οι δικοί μας δεν θα το έκαναν λάθος…

ΧΙΟΥΜΟΡ

Ο κόσμος είναι στα κάγκελα

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

——————————————–

Η Cate Moss θα παντρευτεί τον καλό της, Νικολάι φον Μπίσμαρκ (της γνωστής οικογενείας των Bismarck😉 στην Ύδρα. (Το παιδί και το δελφίνι….)

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Σημίτης θα ήταν ενδεδειγμένος υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας το 2019” Άννα Διαμαντοπούλου (η κόρη μας η σοσιαλίστρια- σκατογέρασε)

———————————-

Το nikosonline.gr έχει δική του σελίδα στο Facebook / https://www.facebook.com/www.nikosonline.gr/

10527352_10204532905857927_1685904778317540607_n

(Κι αυτό το δωράκι από μένα)

1 COMMENT

  1. Σχετικά με τα ιδιωτικά κανάλια συμφωνώ να πληρώσουν και να τεθούν προϋποθέσεις και όροι λειτουργίας αλλά όχι να κλείσουν και να μείνουν άνεργοι τεχνικοί και υπάλληλοι, άνθρωποι του μεροκάματου (εξαιρώ τους δημοσιουγράφους που είναι μια κλίκα).
    Σχετικά με το δημοσίευμα της Le Monde σιγά που χτύπησε τη διαπλοκή.. με Μαρινάκη και Καλογρίτσα δεν χτυπάς τη διαπλοκή….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.