Σπίτια αεροπλάνα

1
477

boeing_727_house_10

Το είχα ξαναδιαβάσει και μου είχε φανεί περίεργο, αλλά να τώρα που ξανάρχεται στην επιφάνεια. Ένας Αμερικάνος αγόρασε ένα παλιό αεροπλάνο της Ολυμπιακής και το έκανε σπίτι.

O κ.Bruce Campbell από το Όρεγκον, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, ξόδεψε μια περιουσία για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αγόρασε ένα παλιό Boeing 727 της Ολυμπιακής και το μετέτρεψε σε δεύτερο σπίτι, κάτι σαν το εξοχικό του, και εκεί περνά έξι μήνες της ζωής του.

Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Ανάλογα «σπίτια» έχουν στηθεί και στην Αμερική αλλά και την Ευρώπη. Ξόδεψε 23.000 δολάρια για να αγοράσει το οικόπεδο και έχει ξοδέψει περίπου 230.000 δολάρια για την μετατροπή του αεροσκάφους σε σπίτι. Τώρα σκοπεύει να αγοράσει και ένα ακόμα παροπλισμένο αεροσκάφος, προκειμένου να αποκτήσει σπίτι και στην Ιαπωνία!!!

Αντί λοιπόν τα σαράβαλα αεροπλάνα να πηγαίνουν για παλιοσίδερα μπορούν να ανακυκλώνονται και να ζουν μια επόμενη ζωή σαν σπίτια, μπαρ, εστιατόρια και μικρά ξενοδοχεία! Και το λέω αυτό γιατί, σύμφωνα με την Ένωσης Ανακύκλωσης Αεροσκαφών (Aircraft Fleet Recycling Association) μέσα στα επόμενα τρία χρόνια αναμένεται να αποσυρθούν 1.200- 1.800 αεροσκάφη ενώ για την επόμενη εικοσαετία λένε ότι κάθε χρόνο 500 με 600 αεροπλάνα θα σταματούν τις πτήσεις. Ώ ρε σπίτια που έχουν να γίνουν!!!!

19467_boeing_727_house_12

aeroplano-olympiakis-spiti

Ξόδεψε 23.000 δολάρια για να αγοράσει το οικόπεδο και έχει ξοδέψει περίπου 230.000 δολάρια για την μετατροπή του αεροσκάφους σε σπίτι.

spiti-aeroplano-dinfo-5

Κι’ αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να το κάνεις σούπερ design!

aeroplana-metatrepontai-se-xenodoheia-1346778275_0

aeroplano_olandia6

———————————-

Ένας χρόνος nikosonline.gr

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

spiti-aeroplano2

 

1 COMMENT

  1. Αν δεν με απατά η μνήμη μου κάπου στο Ελληνικό δεν ήταν ένα αεροπλάνο “καφέ” ? Πάντως, για φαντάσου να πέταγαν κι όλας!!!! Να σε ρωτάν που μένεις και να λές πότε εδώ, πότε εκεί…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.