Δουλεύει σαν έφηβος!!!

Εξακολουθεί να ταξιδεύει και να διαδίδει την Ελληνική μουσική σε όλο τον κόσμο, και είναι ακούραστος, σαν έφηβος!

3
988

Εξακολουθεί να ταξιδεύει και να διαδίδει την Ελληνική μουσική σε όλο τον κόσμο, και είναι ακούραστος, σαν έφηβος!

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος, έχοντας ως βασικό όπλο τη φωνή του, περιοδεύει στην Ευρώπη μεταφέροντας τη μουσική φλόγα της μεγάλης παράδοσης του ρεμπέτικου. Πριν απ΄αυτό είχε εμφανιστεί με την Μαρία Φαραντούρη στο Ισραήλ, κι από την άλλη ετοιμάζεται να παίξει στο Ηρώδειο με δύο δημοφιλείς διεθνείς ερμηνεύτριες, δύο σπουδαίες τραγουδίστριες.

DALARAS, DULCE PONTES, NOA, ΓΙΩΡΓΟΣ Νταλάρας, Μουσική, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΗΡΩΔΕΙΟ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Μεσογειακή γιορτή το Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο

Στο Ηρώδειο, παρέα με δύο μεγάλες φωνές που ο ίδιος έκανε γνωστές στο Ελληνικό κοινό: Την Ντούλτσε Πόντες από την Πορτογαλία και τη Νόα από το Ισραήλ, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από διαφορετικές γωνιές της Μεσογείου.

DALARAS, DULCE PONTES, NOA, ΓΙΩΡΓΟΣ Νταλάρας, Μουσική, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΗΡΩΔΕΙΟ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Γιώργος Νταλάρας και Ντούλτσε Πόντες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ενώπιον του ελληνικού κοινού το καλοκαίρι του 2004 στο Ηρώδειο σε μια παράσταση με τίτλο «30ός – 40ός Παράλληλος», η οποία κυκλοφόρησε και σε CD.

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο καταξιωμένος Έλληνας ερμηνευτής θα βρεθεί στη σκηνή του Ηρωδείου προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό τη μουσική παράσταση με τίτλο «Μουσικό Ταξίδι στη Μεσόγειο». Η Ντούλτσε Πόντες που είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό είπε: «Εκτιμώ βαθιά, αγαπώ πολύ και σέβομαι απεριόριστα το ελληνικό κοινό το οποίο θεωρώ ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, πολύ θερμό και με γνώση στη μουσική.”

DALARAS, NOA, Τη Νόα από το Ισραήλ ο Γιώργος Νταλάρας τη σύστησε πέρυσι στους Έλληνες μέσα από μια συναυλία που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής

Η Νόα είναι από το Ισραήλ που εδώ και δύο δεκαετίες διαγράφει διεθνή καριέρα και έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Sting, Stevie Wonder, Nicola Piovani, Andrea Bocceli, Carlos Santana αλλά και τον Ιταλό σκηνοθέτη Ρομπέρτο Μπενίνι, καθώς ήταν αυτή που ερμήνευσε το μουσικό θέμα της βραβευμένης με Oscar ταινίας του «Η ζωή είναι ωραία». Είναι επίσης η πρώτη Ισραηλινή που το 1994 τραγούδησε στο Βατικανό μπροστά στον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ παρουσία 100.000 κόσμου. Στο ελληνικό κοινό τη σύστησε ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από την κοινή συναυλία που έδωσαν πέρσι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ίδια δήλωσε: «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως μετά από 23 χρόνια διεθνούς καριέρας είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στην Αθήνα. Και είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Γιώργο Νταλάρα που μού δίνει αυτή την ευκαιρία»

———————————-

Ακούστε τραγούδια και με τις δύο συγκλονιστικές τραγουδίστριες.

——————————–

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.