Στον πυρετό της Eurovision…..

0
178

Το ταξίδι προς τη σκηνή του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision μπαίνει στην τελική του ευθεία. Στο δρόμο προς τη Στοκχόλμη, κάνουμε στάση στις εκπομπές με όλα τα τραγούδια του Διαγωνισμού, που παρουσιάζονται σε δύο μέρη. Παρουσιαστής και των δύο εκπομπών είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Στην πρώτη εκπομπή, το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 22:00, είδαμε τα τραγούδια του Πρώτου Ημιτελικού, στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα και η Κύπρος. Στη δεύτερη εκπομπή, το Σάββατο 23 Απριλίου, στις 22:00, θα δούμε τα τραγούδια του Δεύτερου Ημιτελικού. Και στις δύο εκπομπές τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, πλαισιώνουν καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την σκηνή της Eurovision, σε παλαιότερες αλλά και πιο πρόσφατες εποχές, καθώς και παλαιότεροι παρουσιαστές, αλλά και δημιουργοί. Όλοι μαζί συνθέτουν μία άτυπη «κριτική επιτροπή» που «κρίνει» τα τραγούδια με έναν ευρηματικό τρόπο. Και φυσικά, δίπλα στην «κριτική επιτροπή», πολλοί φίλοι του διαγωνισμού αλλά και οι οργανωμένοι fans από τον INFE GREECE και OGAE GREECE θα καταθέσουν και αυτοί τη γνώμη τους αλλά και τα προγνωστικά τους!

1A_M

Δείτε τα videoclip των συμμετοχών στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Οι καλεσμένοι τραγούδησαν τις συμμετοχές τους αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια από την Eurovision, unplugged

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό, τρεις φορές, εκπροσωπώντας την Κύπρο.(“Μόνο για μας” 1996 8η θέση, “Gimme” 2002 6η θέση, “Ela Ela Come Baby” 2005 18 θέση), ετοιμάζει και φέτος το Eurovision Concert 2016 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Shamone. Φέτος λόγο περσινής επιτυχίας θα γίνουν δύο παραστάσεις. Την Πέμπτη 5 Μαΐου και Τετάρτη 11 Μαΐου στις 9:30 μμ με special guests: Σοφια Βόσσου, Ευρυδίκη, Δέσποινα Ολυμπίου, Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββιδου, Δήμο Μπέκε, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιάννη Αγγελάκη.

??????????

FullSizeRenderΟ Δημήτρης Κοντόπουλος (αριστερά) έχει γράψει το τραγούδι της Ρωσίας, και ο Sergey Lazarev (δεξιά), που το τραγουδάει, ήρθε για να εμφανιστεί στις εκπομπές της ΕΡΤ.

————————————————————

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα στην Eurovision: https://bit.ly/2wqhS0C

Η Ελλάδα στην Eurovision 2: https://bit.ly/2FYtebA

Τα 10 πιο γνωστά τραγούδια της Eurovision https://bit.ly/2Im0xuv

Το gay party της Eurovision συνεχίζεται: https://bit.ly/2wnZtl5

Η Eurovision άλλαξε: https://bit.ly/2Imp0Qp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.