Στον φούρνο με πατάτες ή στο τηγάνι;

Ναι κορίτσια μου, αυτός που βλέπετε είναι ο πιο sexy chef στον κόσμο. Μοντέλο είναι βέβαια, αλλά επειδή μοιάζει να είναι ξύπνιος, αρχίζει να προβάλει και τα άλλα του χαρίσματα, για να εξασφαλίσει το μέλλον του.

2
249

Ναι κούκλες μου, αυτός που βλέπετε είναι ο πιο sexy chef στον κόσμο. Μοντέλο είναι βέβαια, αλλά επειδή μοιάζει να είναι ξύπνιος, αρχίζει να προβάλει και τα άλλα του χαρίσματα, για να εξασφαλίσει το μέλλον του. Και έτσι το έριξε στην μαγειρική… που τον βλέπουν όλες στις φωτογραφίες και τους τρέχουν τα σάλια….

Μια ζωή στα γυμναστήρια, μια ζωή μπράτσα και κοιλιακούς… αλλά όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Είναι 37, μέχρι πότε θα γδύνεται; Μέχρι πότε θα τον ζητάνε οι οίκοι μόδας και τα περιοδικά;

Ο Franco Noriega γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1979 και κινείται στο χώρο του modeling και της τηλεόρασης κυρίως μεταξύ Περού, Βενεζουέλας, Καλιφόρνιας, Νέας Υόρκης και Μεξικού. Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη το 2007 θέλοντας να ασχοληθεί με την υποκριτική, όμως τον ανακάλυψε ο διάσημος φωτογράφος μόδας Mario Testino και λίγο αργότερα πρωταγωνίστησε στις καμπάνιες οίκων όπως οι: Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Hugo Boss, Roberto Cavalli κ.α. Εκτός όμως από το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά με την μαγειρική – έχει σπουδάσει στο International Culinary Center, έχει δυο δικά του εστιατόρια στο Περού και μόλις άνοιξε ένα ακόμα στη Νέα Υόρκη.

1Y_M

Αυτός είναι ο πιο sexy σεφ στον κόσμο και σίγουρα θα σας… ανοίξει την όρεξη!

Franco Noriega

Δεν σου αρέσει η μαγειρική ούτε η κουζίνα και την επισκέπτεσαι μόνο για να πετάξεις τα σκουπίδια από το delivery σου; Ναι καλά! Το παιδί θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη! 

073

1E_M

Ο Franco Noriega θα σας αλλάξει γνώμη για την κουζίνα και την μαγειρική… αρκεί βέβαια να είναι κι’ αυτός παρών!

Franco Noriega

Franco Noriega

Μωρέ ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Τις έχει διαολίσει όλες με κάτι τέτοιες φωτογραφίες…

074

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.