Στο καμαρίνι της Αλίκης

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες –προσφορά του φίλου Βασίλη, ειδικά για το nikosonline.gr - συνεχίζονται. Και σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο καμαρίνι της Αλίκης σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η πρώτη ενότητα είναι από το ’64-΄65, και η δεύτερη από το ΄74- ΄75. Όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη και όταν χώρισε. Φωτογραφίες που τις χωρίζει μια δεκαετία.

0
1211

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες –προσφορά του φίλου Βασίλη, ειδικά για το nikosonline.gr – συνεχίζονται. Και σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο καμαρίνι της Αλίκης σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η πρώτη ενότητα είναι από το ’64-΄65, και η δεύτερη από το ΄74- ΄75. Όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη και όταν χώρισε. Φωτογραφίες που τις χωρίζει μια δεκαετία.

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

1964-1965 Νιόπαντροι και αγαπημένοι

Colombe του Ζαν Ανούϊγ στο θέατρο Κεντρικόν. Με το έργο αυτό ξεκίνησε η θεατρική συνεργασία του ζεύγους Αλίκης – Δημήτρη και σχεδόν 3 μήνες μετά την πρεμιέρα παντρεύτηκαν. Η παράσταση δεν πήγαινε καλά, παρ’ όλο που έξω από το θέατρο γινόταν χαλασμός από κόσμο. Όλοι πήγαιναν να δουν το ζευγάρι να μπαίνει και να βγαίνει στο θέατρο, αλλά μέσα δεν έμπαιναν. Το επιχειρηματικό μυαλό της Αλίκης –που δεν σταμάταγε να δουλεύει – σκέφτηκε να κάνουν μια φωτογράφηση στο καμαρίνι τους, αλλά μαζί και με την μητέρα του Δημήτρη, την κ. Ελένη. Όπερ και εγένετο…..

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

1974-1975 Ο χωρισμός
Την χειμερινή περίοδο 1974-75, στο θέατρο Αλίκη πια, παίζει την Μαντώ Μαυρογένους του Γ. Ρούσου σε σκηνοθεσία Κωστή Μιχαηλίδη. Τα πράγματα με τον Δημήτρη δεν πάνε καθόλου καλά, γι’ αυτό και δεν παίζει μαζί της. Η Αλίκη έχει πάρει τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Μάνο Κατράκη. Λίγο πριν παρθεί οριστικά το διαζύγιο (καλοκαίρι 1975), επισκέφτηκε την μαμά του στο καμαρίνι ο μικρός Γιάννης – περίπου 5 ετών.

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ, Στην ενότητα NOSTALGIA θα βρείτε πολλά άρθρα που μιλούν για το αγαπημένο παρελθόν…

https://www.nikosonline.gr/category/nostalgia-2/

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.