Στο καμαρίνι της Αλίκης

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες –προσφορά του φίλου Βασίλη, ειδικά για το nikosonline.gr - συνεχίζονται. Και σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο καμαρίνι της Αλίκης σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η πρώτη ενότητα είναι από το ’64-΄65, και η δεύτερη από το ΄74- ΄75. Όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη και όταν χώρισε. Φωτογραφίες που τις χωρίζει μια δεκαετία.

0
4923

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες –προσφορά του φίλου Βασίλη, ειδικά για το nikosonline.gr – συνεχίζονται. Και σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο καμαρίνι της Αλίκης σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η πρώτη ενότητα είναι από το ’64-΄65, και η δεύτερη από το ΄74- ΄75. Όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη και όταν χώρισε. Φωτογραφίες που τις χωρίζει μια δεκαετία.

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

Νιόπαντροι και αγαπημένοι (1964-1965)

Colombe του Ζαν Ανούϊγ στο θέατρο Κεντρικόν. Με το έργο αυτό ξεκίνησε η θεατρική συνεργασία του ζεύγους Αλίκης – Δημήτρη και σχεδόν 3 μήνες μετά την πρεμιέρα παντρεύτηκαν. Η παράσταση δεν πήγαινε καλά, παρ’ όλο που έξω από το θέατρο γινόταν χαλασμός από κόσμο. Όλοι πήγαιναν να δουν το ζευγάρι να μπαίνει και να βγαίνει στο θέατρο, αλλά μέσα δεν έμπαιναν. Το επιχειρηματικό μυαλό της Αλίκης –που δεν σταμάταγε να δουλεύει – σκέφτηκε να κάνουν μια φωτογράφηση στο καμαρίνι τους, αλλά μαζί και με την μητέρα του Δημήτρη, την κ. Ελένη. Όπερ και εγένετο…..

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

Και ύστερα ήρθε ο χωρισμός (1974-1975)
Την χειμερινή περίοδο 1974-75, στο θέατρο Αλίκη πια, παίζει την Μαντώ Μαυρογένους του Γεωργίου  Ρούσου σε σκηνοθεσία Κωστή Μιχαηλίδη. Τα πράγματα με τον Δημήτρη δεν πάνε καθόλου καλά, γι’ αυτό και δεν παίζει μαζί της. Η Αλίκη έχει πάρει τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Μάνο Κατράκη στο θίασο. Λίγο πριν παρθεί οριστικά το διαζύγιο (καλοκαίρι 1975), επισκέφτηκε την μαμά του στο καμαρίνι ο μικρός Γιάννης – περίπου 5 ετών.

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

Κι΄ άλλα vintage άρθρα με την Αλίκη

Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη: https://bit.ly/2PKbqXC

Καλοκαίρι με την Αλίκη: https://bit.ly/2Nzx53F

Η Αλίκη και ο πρίγκιπας: https://bit.ly/2JoYzsV

Σκόρπιες στιγμές με την Αλίκη: https://bit.ly/30sdus7

Αλίκη: Τα πρώτα πορτραίτα: https://bit.ly/32ipcXK

Η πρώτη μεγάλη αποτυχία της Αλίκης: https://bit.ly/2Mv020s

Αλίκη: Ωραία μου κυρία (1959): https://bit.ly/2LdjxNl

Τότε που η Αλίκη πήγε στο ναυτικό: https://bit.ly/2t17DeR

Η Αλίκη στην Αντίπαρο για την Μανταλένα: https://bit.ly/2yf8EVR

Στα γυρίσματα της Μανταλένας (μέρος Β΄): https://bit.ly/2JQvrJ0

Στο σπίτι της Αλίκης και του Δημήτρη: https://bit.ly/2MZ3x2e

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΘΕΑΤΡΟΥ,

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.