Στο κρεβάτι…

0
137

1E

Ένας gay φωτογράφος, κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό διάστημα μέσω του instagram να γίνει γνωστός, να έχει χιλιάδες που τον ακολουθούν και να εκδίδει μικρά βιβλία που γίνονται ανάρπαστα. Διαλέγει ένα concept κάθε φορά και το παρουσιάζει…

Όλα τα βιβλιαράκια του έχουν μοσχοπουλήσει, αλλά το bed ήταν το πιο πετυχημένο. Η ιδέα ήταν να βγάλει γυμνούς άντρες πάνω σ’ ένα κρεβάτι. Και η έκδοση μοσχοπούλησε. Έτσι σκέφτηκε να κάνει και το Bed2, ένα project γεμάτο αγόρια και άντρες με τα αγαπημένα τους βιβλία. Το όνομα του είναι Luke Austin και έχει φωτογραφήσει πολύ όμορφα αγόρια, γι’ αυτό το “Naked Guys Reading In Bed” είναι ίσως το πιο δημοφιλές και sexy, όλων όσων έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

Οι δουλειές του δεν κρύβουν κάποιο δύσκολο νόημα και δεν περνά κανένα απολύτως μήνυμα. Είναι απλά απενοχοποιημένο γυμνό. Η κάμερα του λοιπόν έχει καταγράψει ως επί το πλείστον φίλους, κάποια αγόρια που εντόπισε μέσω των social media, και πολύ λίγα μοντέλα. Ο ίδιος προτιμά τους άντρες της διπλανής πόρτας γιατί η φωτογράφηση μαζί τους θα έχει πάντα μια μικρή στιγμή αμηχανίας που θα δώσει ένα ιδιαίτερο στίγμα στις εικόνες του.

Οι άντρες που διαβάζουν γυμνοί κάνουν το διάβασμα απίθανα sexy” Bed2

Ευδιάκριτη είναι επίσης και μια ηδονοβλεπτική διάθεση στις φωτογραφίες αυτές. Είναι όλες με φυσικό φωτισμό και οι ατέλειες των αντρικών κορμιών όπως σημάδια, ραγάδες και ουλές δεν κρύβονται. Οι πρωταγωνιστές έχουν απαθανατιστεί σε στάσεις που τους αφήνουν τελείως έκθετους και που κάνουν το θεατή να νομίζει πως τους παρακολουθεί ενώ είναι μόνοι στο σπίτι.

1AA_M

1WB_M

1R_M

Αν και έχει έναν πολύ δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, τη μεγάλη του επιτυχία σημειώνει με τα μικρά βιβλία που ξεκίνησε να εκδίδει από το 2014, και έχει βγάλει 6 μέχρι τώρα.

1T_M

1QA_M

1K_M

Το έκτο βιβλίου του, με τίτλο Bed2, κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες και πρωταγωνιστές είναι ημίγυμνοι και ολόγυμνοι άντρες που διαβάζουν στα κρεβάτια τους.

tumblr_nwa89yomtD1rp4x77o1_1280

1Y_M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here