Συγνώμη κύριε μου, αλλά την κακομαθαίνετε!

0
692

brockmann2

Ο άντρας της, επί 50 χρόνια της έχει αγοράσει 55.000 τουαλέτες γιατί την ήθελε να είναι η βασίλισσα του χορού! Δεν ήθελε ποτέ να φοράει την ίδια.

Η 76χρονη σήμερα Margot Brockmann μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συλλογή της από επίσημα βραδινά φορέματα που αριθμεί περί τα 55.000 κομμάτια και κοστίζει πάνω από 1.000.000 δολάρια. Για τη δημιουργία της εξαιρετικής αυτής συλλογής ευθύνεται ο σύζυγός της Paul, ο οποίος για πάνω από 50 χρόνια της αγόραζε τουαλέτες για να μην φοράει ποτέ την ίδια στο χορό, όπως λέει ο ίδιος. Το ζευγάρι που είναι μανιώδεις χορευτές και χορεύει από την αρχή του γάμου του, συνήθιζαν να πηγαίνουν μέχρι και σε τρεις διαφορετικούς χορούς τη μέρα.

«Δεν ήθελα να φοράει τα ίδια φορέματα και έτσι της αγόραζα συνεχώς καινούρια. Έκανα οικονομίες και έδινα τα χρήματά μου στα ρούχα της. Ήθελα να είναι η… βασίλισσα του χορού!», λέει σήμερα ο 78χρονος Paul. Για να καταφέρουν να τις αποθηκεύσουν, έχουν δημιουργήσει στο σπίτι τους μια τεράστια «ντουλάπα» στο γκαράζ, όπου σε ειδικούς καλόγερους κρεμάνε τα ρούχα, καλυμμένα με νάιλον για να μην φθείρονται……

brockmann3

brockmann5

brockmann4

brockmann1

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

brockmann6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.