Συγχαρητήρια στον κ. Βακάκη (Jumbo)

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κύριο Απόστολο Βακάκη. Πρώτον γιατί είναι ένας εμπνευσμένος αυτοδημιούργητος Έλληνες επιχειρηματίας. Ένας Έλληνας που έχει βοηθήσει σημαντικά την Ελληνική οικονομία. Ένας επιχειρηματίας που έχει δώσει δουλειά σε χιλιάδες οικογένειες . Συγχαρητήρια που τόλμησε να τα βάλει με τον...όχλο!

1
1339

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κύριο Απόστολο Βακάκη. Πρώτον γιατί είναι ένας εμπνευσμένος αυτοδημιούργητος Έλληνας επιχειρηματίας. Ένας Έλληνας που έχει βοηθήσει σημαντικά την Ελληνική οικονομία. Ένας επιχειρηματίας που έχει δώσει δουλειά σε χιλιάδες οικογένειες. Συγχαρητήρια επίσης που τόλμησε να τα βάλει με τον…όχλο, λέγοντας αλήθειες.

Αυτό συμβαίνει πάντα σ΄ αυτόν τον τόπο. Ο όχλος, οι μέτριοι, οι ατάλαντοι και οι ανέμπνευστοι και οι τεμπέληδες προσπαθούν να κατηγορήσουν και να “διώξουν” τους ταλαντούχους. Και ο όχλος, οι αμόρφωτοι, οι συντηρητικοί και οι νεοπουριτανοί ξαφνικά θίχτηκαν… από μια διαφήμιση των Jumbo!  χαχαχαχαχα…

Συγχαρητήρια στον κ. Βακάκη (Jumbo), ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΚΗΣ, APOSTOLOS VAKAKIS, JUMBO, ΤΖΑΜΠΟ, nikosonline.gr

Ο κ. Βακάκης μιλώντας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, αναφέρθηκε στη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της αλυσίδας για μία ακόμη χρονιά, παρά το γεγονός ότι η αγορά στην Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα. Οι επιδόσεις σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο κάνουν τη διαφορά και αποτελούν πλέον το βασικό πεδίο δράσης της εταιρίας, αφού όπως επισημαίνει ο κ. Βακάκης «η Ελλάδα έχει πιάσει ταβάνι». Χαρακτήρισε την ελληνική οικονομία και αγορά «τρύπια σαμπρέλα», τονίζοντας πως: «της βάζεις αέρα, αλλά μετά από λίγο τον χάνει».

Σημείωσε επίσης πως «η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό. Είμαστε κακομαθημένος λαός, γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων. Πάντα θα είμαστε αν δεν αλλάξουμε». Πόσο θάρρος χρειάζεται να πετάξεις στα μούτρα του λαού τέτοιες αλήθειες!!!! Μπράβο του. Τον παραδέχομαι και τον συγχαίρω. Συμφωνώ μαζί του 100%

Ο κ. Βακάκης ρωτήθηκε και για τις τελευταίες διαφημίσεις της εταιρίας όπου στα καταστήματα ψωνίζουν ομόφυλα ζευγάρια, και τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν. «Εμείς δεν επικροτούμε ούτε αποδοκιμάζουμε καμία συμπεριφορά. Θέλουμε στα καταστήματά μας να έρχονται όλοι. Μιλάμε για τη Δημοκρατία της Χαράς. Η καμπάνια μας είναι φωτογραφίες από την ελληνική πραγματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να πάει μπροστά», είπε… O άνθρωπος δεν φαντάστηκε ότι ζούμε στον μεσαίωνα. Αν δείτε στο εξωτερικό τις gay διαφημίσεις του IKEA, του Mc Donalds, της Pepsi κλπ. Θα δείτε ότι η διαφήμιση του Jumbo είναι τίποτα. Ο κόσμος αλλάζει, οι κοινωνίες αλλάζουν και κάποιοι εθελοτυφλούν. Όπως στον μεσαίωνα, διαμαρτύρονται για όσα δεν τους αρέσουν και για όσα δεν καταλαβαίνουν…. Κανονικός Μεσαίωνας!

«Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες» Απόστολος Βακάκης

Ο επιχειρηματίας, Απόστολος Βακάκης, ο άνθρωπος που είχε την ιδέα και έχτισε τον κολοσσό των Jumbo, αποκάλυψε πως για τις διαφημίσεις δέχτηκε σκληρή κριτική ακόμη και από το στενό του περιβάλλον, ενώ στους τοίχους αρκετών καταστημάτων γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα.

Κουράγιο αγαπητέ μου κ. Βακάκη….. αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ!

Συγχαρητήρια στον κ. Βακάκη (Jumbo), ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΚΗΣ, APOSTOLOS VAKAKIS, JUMBO, ΤΖΑΜΠΟ, nikosonline.gr

Στην ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ θα βρείτε πολλά άρθρα γραμμένα από γνωστούς ανθρώπους ή φίλους του nikosonline.gr

https://www.nikosonline.gr/category/απόψεις/

 

 

1 COMMENT

  1. Πόσο δύναμη έχει αυτός ο άνθρωπος και ψυχραιμία. Να του δίνει ο Θεός κουράγιο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.