Σχέσεις πάθους ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό

Δεν ήθελα να γράψω κάτι πριν διαβάσω το τελευταίο βιβλίο του Διονύση Χαριτόπουλου. Μια ερώτηση: Τι διαφορά έχει ένας ογκώδης τόμος εγκυκλοπαίδειας μ’ ένα βιβλίο τσέπης, μάλιστα λιγοσέλιδο που το 'χεις ρουφήξει κιόλας στο τραίνο μέσα, από Κηφισιά μέχρι Πειραιά.

0
1563

Δεν ήθελα να γράψω κάτι πριν διαβάσω το τελευταίο βιβλίο του Διονύση Χαριτόπουλου. Μια ερώτηση: Τι διαφορά έχει ένας ογκώδης τόμος εγκυκλοπαίδειας μ’ ένα βιβλίο τσέπης, μάλιστα λιγοσέλιδο που το ‘χεις ρουφήξει κιόλας στο τραίνο μέσα, από Κηφισιά μέχρι Πειραιά;

Τα λέει όλα ο συγγραφέας για τις «δύο μεγάλες κατασκευές», όπως χαρακτηρίζει τον άνδρα και την γυναίκα. «Δύο πλάσματα προορισμένα το ένα για το άλλο που είναι σε συνεχή διαμάχη μεταξύ τους, ιδίως αν ζευγαρώσουν…»

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΒΛΙΟ, "ΣΧΕΣΕΙΣ", BOOK, CHARITOPOULOS

Τα λέει ο Διονύσης Χαριτόπουλος, και τρομοκρατεί κιόλας με τις φοβερές αλήθειες, σε κάθε παράγραφο! Για το σεξ, τη ζήλια, την απιστία, το χωρισμό. Στο «Σχέσεις», όπως τιτλοφορείται το βιβλίο, γράφει: «Ο έρωτας είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της Φύσης. Η πιο συνταρακτική ανθρώπινη πράξη. Δεν υπάρχει εναργέστερο ποίημα από δύο γυμνά κορμιά πλεγμένα που χαρίζουν ηδονή το ένα στο άλλο. Η σαρκική επαφή είναι υπερβατική…».

Με ένδεκα ευρώ αγοράζεις έτοιμη μασημένη τροφή στο πιάτο όλα όσα ισχύουν. Πάντα, από καταβολής, στις σχέσεις πόθου, πάθους, πόνου ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό….

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΒΛΙΟ, "ΣΧΕΣΕΙΣ", BOOK, CHARITOPOULOS ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΒΛΙΟ, "ΣΧΕΣΕΙΣ", BOOK, CHARITOPOULOS

Στην ενότητα ΒΙΒΛΙΑ θα βρείτε πολλά άρθρα με βιβλία, λευκώματα και συγγραφείς.

https://www.nikosonline.gr/category/βιβλια/

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.