Τέλος ο Daniel Graig από James Bond;

Το είχε αφήσει να εννοηθεί στο πρόσφατο παρελθόν αλλά φαίνεται πως τώρα το κάνει και πράξη. Ο Daniel Graig μετά το «Spectre» δεν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη ταινία του James Bond, με τους παραγωγούς του φιλμ να αναζητούν ήδη τον διάδοχό του.

1
912

Το είχε αφήσει να εννοηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά φαίνεται πως τώρα θα το κάνει και πράξη. Ο Daniel Graig μετά το Spectre δεν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη ταινία του James Bond, με τους παραγωγούς του φιλμ να αναζητούν ήδη τον διάδοχό του.

Μετά τον Sean Connery ψηφίστηκε ως ο καλύτερος James Bond, αλλά ο Daniel Graig φαίνεται πως ολοκλήρωσε τη θητεία του σαν Άγγλος μυστικός πράκτορας 007, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική τηλεόραση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά.

Όλοι πια κάνουν τηλεόραση. Οι Αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές είναι υπερπαραγωγές, γίνονται με προδιαγραφές κινηματογραφικής ταινίας, έχουν πολύ καλά λεφτά, πολύ δημοσιότητα και αμεσότητα, μια και βρίσκονται μέσα στα σπίτια εκατομμυρίων θεατών.

James Bond, Daniel Graig, ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΓΚΡΕΓΚ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Ο 51χρονος ηθοποιός, ο οποίος δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές για την τελευταία ταινία του ως Bond, είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο, πως αν έπαιζε σε μια ακόμη ταινία θα το έκανε καθαρά για οικονομικούς λόγους ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν έκρυψε ποτέ πως ο συγκεκριμένος ρόλος αποτέλεσε σύμφωνα με τη δική του άποψη, τροχοπέδη στην καριέρα του.

«Θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τον ίδιο τον Bond και αυτό τον έχει κάνει πλέον να μην μπορεί να αποτυπώσει στο ρόλο όλα όσα κάνουν ξεχωριστό τον κινηματογραφικό ήρωα», ανέφερε η New York Post ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun», ο Graig Κρεγκ δεν θέλησε να ρισκάρει άλλο σαν Bond και ιδιαίτερα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Spectre» όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Πάντως, πρόλαβε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Bond στην ιστορία, παίρνοντας 7.1 εκατομμύρια λίρες για το «Skyfall», το οποίο έσπασε και ρεκόρ στα ταμεία του Hollywood.

James Bond, Daniel Graig, ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΓΚΡΕΓΚ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Διαβάστε επίσης, πατώντας τους συνδέσμους

Σας αρέσει αυτός για νέος James Bond; https://www.nikosonline.gr/?p=31203

Μάθετε τα πάντα για τον Daniel Graig: http://www.nikosonline.gr/?p=27829

James Bond, Daniel Graig, ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΓΚΡΕΓΚ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.