Ταύρος με τα όλα του…….

Το παιδί που παίζει στις «50 αποχρώσεις του γκρι», κάνοντας τον πολυεκατομμυριούχο, διεστραμμένο, μαζοχιστή, έχει προξενήσει μεγάλη ζημιά στον γυναικείο πληθυσμό. Όλες αυτόν ονειρεύονται…..

1
266

Το παιδί που παίζει στις «50 αποχρώσεις του γκρι», κάνοντας τον πολυεκατομμυριούχο, διεστραμμένο, μαζοχιστή, έχει προξενήσει μεγάλη ζημιά στον γυναικείο πληθυσμό. Όλες αυτόν ονειρεύονται…..

. να τις πάρει, και να τις βασανίσει κάνοντας τους σεξ. Αλλά να είναι έτσι όμως. Κούκλος, πολυεκατομμυριούχος και διεστραμμένος και να τον έχουν μόνο αυτές. Όνειρα γλυκά κούκλες μου. Κι’ ύστερα έζησαν αυτές καλά και εμείς καλύτερα….

James Dornan

Ο James Dornan, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Christian Grey, είναι Ταυράκι με τα όλα του. Γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1982 – 33 χρόνων- είναι Ιρλανδός που ξεκίνησε σαν μοντέλο και εξελίχτηκε σε ηθοποιό. Έχει παίξει στην ταινία της Sofia Coppola Marie Antoinette, στην τηλεοπτική σειρά ABC Once Upon a Time και στο σήριαλ του BBC2 The Fall. Αυτό που τον εκτόξευσε βέβαια στα ύψη, πριν καν αρχίσει να προβάλλεται είναι ο ρόλος του Christian Grey στην ταινία Fifty Shades of Grey.

Μεγάλωσε στις γειτονιές του Belfast, της Βορείου Ιρλανδίας, έχει δύο μεγαλύτερες αδελφές και από την ηλικία των 16, γνώρισε τι θα πει απώλεια, χάνοντας την μητέρα του. Παρακολούθησε μαθήματα σε κολέγιο στο Belfast, όπου έπαιζε και στην ομάδα rugby αλλά συμμετείχε και στην θεατρική ομάδα. Τελειώνοντας το σχολείο άρχισε να κάνει το μοντέλο για να βγάζει το χαρτζιλίκι του, αλλά επειδή ήταν καλός αμέσως έκανε μεγάλες καμπάνιες για Calvin Klein (με την Kate Moss και με την Eva Mendes), Dior, Aquascutum και Armani.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2013, ο Dornan επιλέχτηκε για τον ρόλο του Christian Grey για το Fifty Shades of Grey, αντικαθιστώντας τον Charlie Hunnam. Τώρα βρίσκεται στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του The 9th Life of Louis Drax, όπου κάνει τον Dr. Allan Pascal. Είναι ένα supernatural thriller βασισμένο στο βιβλίο με τον ίδιο τίτλο.

Ο νεαρός μας φίλος για 2 χρόνια είχε θυελλώδη σχέση με την Keira Knightley. Μετά από χρόνια παντρεύτηκε το 2013 την ηθοποιό και τραγουδίστρια Amelia Warner και τον Νοέμβριο που μας πέρασε απέκτησαν την πρώτη τους κορούλα.

1Q_M

1E_M

Jamie-Dornan-naked-Mert-Marcus-2

s003~6

1_M

Από τα γυρίσματα της ταινίας The 9th Life of Louis Drax


www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Jamie Dornan

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.