Τα άπλυτα της Lady Gaga στην φόρα

0
762

gaga-lamar2

Το άλλοτε δεξί χέρι της Lady Gaga ξεσπαθώνει και προειδοποιεί πως θα βγάλει τα άπλυτά της στη φόρα. Δυο χρόνια που δούλευε με την εκκεντρική ποπ σταρ, φαίνεται πως είναι αρκετά για να γεμίσουν τις σελίδες ενός βιβλίου που στην ανακοίνωση και μόνο της κυκλοφορίας του έχει κάνει την 28χρονη τραγουδίστρια να βλέπει εφιάλτες.

Η επαγγελματική συνεργασία της Τζένιφερ Ο’ Νιλ με την Lady Gaga ξεκίνησε το 2009 και έληξε άδοξα το 2011, όταν η μέχρι τότε προσωπική βοηθός της, της έκανε μήνυση «για απλήρωτες υπερωρίες». Εκείνη τη διετία, όπως καταθέτει η Ο’ Νιλ, έπρεπε να είναι διαθέσιμη για την εργοδότριά της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, είτε για να κουβαλάει τις βαλίτσες της και να την ξυπνάει εγκαίρως τα πρωινά είτε για να «διασφαλίζει πως θα υπάρχει διαθέσιμη πετσέτα αμέσως μετά το ντους της». Δεν ήταν βέβαια λίγες οι φορές που η ίδια η Gaga της ζητούσε να κοιμηθούν μαζί, αφού «η σταρ δεν συνηθίζει να κοιμάται ποτέ μόνη στο κρεβάτι της».

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Βιβλίου, οι εκδόσεις AtriaBooks ανακοίνωσαν πως η Τζένιφερ Ο’ Νιλ έχει υπογράψει μαζί τους συμβόλαιο που ενδεχομένως να αγγίξει και το ένα εκατομμύριο δολάρια, και ότι αυτήν την περίοδο γράφει καθημερινά όλα όσα θέλει να πει για την πρώην εργοδότρια της. Η νεαρή σταρ μόνο χαρούμενη δεν είναι με όσα πρόκειται να δημοσιευτούν. Ας πρόσεχε όμως, και από δω και πέρα να βάζει όλους όσους δουλεύουν γι’ αυτήν να υπογράφουν συμβόλαιο εχεμύθειας: «Είναι όλα ανοησίες. Η Τζένιφερ νομίζει πως είναι η Βασίλισσα του Σύμπαντος. Στη δουλειά μου όμως βασίλισσα του Σύμπαντος είμαι εγώ…», είπε, και εδώ που τα λέμε δεν έχει κι’ άδικο. Επίσης πιστεύω ότι όλο αυτό μπορεί να βγει και σε όφελος της, γιατί θα ενισχύσει το μύθο της…..

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δημοσιεύσει και όλες τις φωτογραφίες που μισεί η Gaga για να την εκνευρίσει περισσότερο…… Χα!

0611-gaga-bikini-mets_M

Μια γνωστή μου που την έχει δει από κοντά σε μια εκδήλωση στην Νέα Υόρκη, μου είπε ότι είναι μια κοντή, άσχημη και ασήμαντη.

lady-gaga-relaxes-by-the-poolside_M

Με τον γκόμενο της παιχνιδάκια στην πισίνα

christina_aguilera_hates_lady_gaga_M

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.