Τα Ελληνικά Αρωματικά Βότανα απέκτησαν όνομα.

0
112

AG_DSC_1804

Ο Κώστας, ο Άγγελος και ο Τάσος, αποφάσισαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα τον καιρών που θέλει την ελληνική επιχειρηματικότητα να παρακμάζει και να αναδείξουν τον ανεκτίμητο πλούτο της ελληνικής γης, όπως πραγματικά της αξίζει. Τρείς νέοι άνθρωποι υπόδειγμα, που το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτούς είναι να τους αφιερώσω αυτό το άρθρο.

Με συγκίνησε το πάθος τους, η ευφυής σκέψη τους, η οργάνωση τους, η αισθητική τους… τα πάντα τους. Και έτσι έφτιαξαν την FYSIS που είναι μία νέα εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Πάτρα και ειδικεύεται στην επιλογή, τυποποίηση και διανομή των πιο αγνών και ποιοτικών βιολογικών αρωματικών βοτάνων που παράγει η ελληνική ύπαιθρος. Τα βιολογικά αρωματικά βότανα FYSIS προέκυψαν από το πάθος αυτής νεανικής και ενθουσιώδους ομάδας για την ελληνική γη και τα προϊόντα της.

Έψαξα να τους βρω, και μιλώντας για την προσπάθεια αυτή ο Τάσος Ασημακόπουλος, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας, μου τόνισε την ανάγκη για δημιουργία νέων επιχειρήσεων που θα φέρουν στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα και θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την οικονομική κρίση. Μεταξύ άλλων μάλιστα μου ανέφερε: «Προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, για εμάς η FYSIS αποτελεί μία προσπάθεια ανάδειξης των ελληνικών βοτάνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Θέλουμε τα προϊόντα της ευλογημένης ελληνικής γης να αποκτήσουν επιτέλους την θέση που τους αξίζει εντός και κυρίως εκτός των συνόρων.

FYSIS_M

Τα βότανα FYSIS είναι αποτέλεσμα του παντρέματος του παραδοσιακού με το σύγχρονο. Επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη, έχουν επιλεγεί με αμιγώς επιστημονικά κριτήρια, οι πιο εκλεκτές ποικιλίες αρωματικών φυτών που μεγαλώνουν αποκλειστικά με βιολογικό τρόπο από πιστοποιημένους καλλιεργητές. Η συλλογή, επεξεργασία και τυποποίηση των βοτάνων, γίνεται δια χειρός και με τις παραδοσιακές πρακτικές. Έτσι διασφαλίζεται για τον καταναλωτή το καλύτερο και μόνο! Η ποιότητα του προϊόντος αντικατοπτρίζεται και στην εικόνα της συσκευασίας, η οποία είναι χάρτινη, 100% ανακυκλώσιμη και ξεχωρίζει για τον πρωτότυπο σχεδιασμό της.

Τα βιολογικά αρωματικά βότανα FYSIS μπορείτε να τα αναζητήσετε στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημά της. Για να γνωρίσετε την εταιρεία και τα προϊόντα της, επισκεφτείτε το http://efysis.com και το fysisherbs στο Facebook και Twitter αντίστοιχα.

FYSIS1_M

Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες ποικιλίες ρίγανης, δάφνης, λουΐζας, θυμαριού, μελισσόχορτου, θρουμπιού, φασκόμηλου και δενδρολίβανου, με την πιστοποίηση από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Αποστολές πραγματοποιούνται προς Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Κύπρο, Λουξεμβούργο και Ολλανδία.

There are many ways to define nature but only one to feel it”

logo_products

Ποια είναι αυτά τα τρία παιδιά;

Είναι τρεις φίλοι που συνδέονται από το δημοτικό σχολείο. Και οι τρεις τους έχουν τελειώσει το Οικονομικό πανεπιστήμιο Πατρών, αλλά έχουν ακολουθήσει διαφορετικές ειδικότητες στα μεταπτυχιακά τους προγράμματα. Ο Κώστας είναι απόφοιτος χρηματοοικονομικών από το πανεπιστήμιο του Rotterdam. Το τελευταίο διάστημα ζει στην Ολλανδία και εργάζεται στην πολυεθνική εταιρία NIKE. Ο Άγγελος είναι ο μικρότερος αδερφός του Κώστα ο οποίος τελειώνοντας τις προπτυχιακές σπουδές του, μεταπήδησε στο Λονδίνο. Εκεί απέκτησε τον μεταπτυχιακό του τίτλο στα Οικονομικά από το London School of Economics. Για ένα διάστημα εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής, αλλά η αγάπη του για την επιστήμη τον οδήγησε στο Βέλγιο, όπου ολοκληρώνει το διδακτορικό του στο Διεθνές Εμπόριο και Παραγωγικότητα των επιχειρήσεων. Τέλος, ο Τάσος είναι ο μόνος από τους ιδιοκτήτες της εταιρίας στην Ελλάδα. Εδώ και δύο χρόνια έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του με ειδίκευση στο management (MBA), ενώ εργάζεται ως υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων σε τοπική επιχείρηση.

Κάτι τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν συγχαρητήρια και πρέπει να αποτελούν πρότυπο για όλους μας.

Tasos

«Η FYSIS αποτελεί μέσο ανάδειξης των υψηλής ποιότητας ελληνικών προϊόντων στην Ευρώπη, για να έρθει η Ελλάδα στην εμπορική θέση που της αξίζει.» Τάσος

Angelos

«H FYSIS βασίζεται στην διαφορετικότητα για να επιτευχθεί το άρτιο.» Άγγελος

Kostas

«Η σημασία και ανάγκη επιλογής αγνών προϊόντων αποτέλεσε κινητήρια δύναμη για την δημιουργία της FYSIS Κώστας

———————————————-

Κάθε αγορά γίνεται μέσω του eshop που μπορείτε να βρείτε στην κεντρική σελίδα: http://efysis.com/

Για περισσότερες πληροφορίες και updates σε Facebook: https://www.facebook.com/fysisherbs/

και twitter: https://twitter.com/fysisherbs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here