Τα εν οίκω μη εν Δήμο

4
234

Δήμος Βερύκιος

Η περίπτωση του είναι συγκλονιστική και χρίζει ανάλυσης και προσεχτικής εξέτασης. Δημοσιογράφος νέας κοπής. Τηλεοπτικός. Που σημαίνει ότι είναι και λίγο showman, και λίγο παρλαπίπας, και λίγο κουτσομπόλης, και λαϊκιστής, και οπαδός του Life Style

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, και ο Δήμος Βερύκιος που κάνει συγκλονιστικά video για τα γενέθλια του Δημήτρη Κοντομηνά, έχει μάθει το παραμύθι απ’ έξω κι ανακατωτά. Θα βγαίνω σου λέει στην Τσιμτσιλή, αλλά θα το παίζω βαρύς κι’ ασήκωτος, και λίγο snob, και λίγο υπέρ άνω κτλ. κτλ. Διάβαζα ένα άρθρο στον Αποδυτηριάκια που έλεγε:

Φάτσα ξεχωριστή ο Δήμος Βερύκιος. Αν με ρωτήσεις ποια είναι η γνώμη μου, θα πω ότι πρόκειται για δημοσιογράφο που δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά. Ακόμα κι αν λέει αλήθειες, ακόμα κι αν αποκαλύπτει πράγματα ουσίας.” 

Μετά τον δημόσιο διασυρμό του με την ομοφοβική επίθεση που έκανε στον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ, δεν χάνει ευκαιρία να λέει παντού και πάντα πόσο κολλητός είναι με τον κ. Κοντομηνά, πόσο επηρεάζει τον κ. Κοντομηνά, πόσο τον ακούει και τον συμβουλεύεται ο κ. Κοντομηνάς… Είπε μάλιστα – μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά- ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στο κανάλι. «Όσοι φεύγουν από το μοναστήρι δεν ξαναγυρίζουν» είπε! Και μετά από μία βδομάδα ο Alpha ανακοίνωσε την έλευση του Νίκου Μουτσινά στην απογευματινή ζώνη, μαζί με την Μαρία Ηλιάκη, που έκαναν πιο παλιά το «Δέστε τους».

Άναυδος ο Δήμος. Να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Μέχρι που θέλει να μετακομίσει στην Κύπρο. Δεν το ανέχεται σου λέει!!

Εγώ λέω να κάτσει στ’ αβγά του, να τα κλωσήσει καλά, να βγαίνει στην Σταματίνα και να προσφέρει αυτές τις υπέροχες σουρεαλιστικές στιγμές κάνοντας διάλογο μαζί της, και ας καταπιεί την πίκρα του. Γιατί οι δημόσιες σχέσεις του σταθμού διατυμπανίζουν ότι χαίρονται που έρχονται ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη στο κανάλι.

Βερύκιος, Τσιμτσιλή

Δήμος Βερύκιος

4 COMMENTS

  1. Ο Τύπος χρειάζεται κάποιον με σφουγγαρίστρα δίπλα του όταν μιλάει για τον Κοντομηνα…τόσο γλείψιμο είναι πρωτοφανές.
    Κανένας σεβασμός τους συνεργάτες τους και στο οτιδήποτε διαφορετικό σε σχέση με τα γούστα του ( Κορτώ), άξεστος και αγράμματος.

  2. Ευτυχώς που ούτε τον ακούω,ούτε τον βλεπω,ούτε τον διαβάζω… ένας φαιδρός ξερόλας είναι…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.