Τα νέα του Παναγιώτη

0
816

revolution jack and jane

Ο φίλος μας ο Παναγιώτης, που τα μάζεψε και πήγε στην Μόσχα, είναι ενθουσιασμένος με την νέα μπάντα που συμμετέχει και με την εξέλιξη τους. Να σας πω την αλήθεια και εγώ θα ήμουν αν κέρδιζα το πρώτο βραβείο…..

Το συγκρότημα SAЯRA, στο οποίο συμμετέχει ο Παναγιώτης Κουτσούμπας, έλαβε μέρος στο φεστιβάλ SOKOFEST, που διοργανώνεται στην Μόσχα και παίρνουν μέρος συγκροτήματα για την ανάδειξη της καλύτερης ροκ μπάντας στην Ρωσική ομοσπονδία. Αρχικά υπήρχαν χιλιάδες μπάντες και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και όσο προχωρούσε ο διαγωνισμός σε επόμενα στάδια γινόταν και μεγαλύτερος. Μέχρι που στον τελικό έφτασαν 6 συγκροτήματα. Οι SAЯRA, δεν ήλπιζαν σε πολλά μια και ήταν «φρέσκια» μπάντα, που πήγαν εκεί για την εμπειρία. Το ότι βρέθηκαν μέσα στους 6 του τελικού τους έκανε πολύ ευτυχισμένους.

Όταν τελικά τους ανέδειξαν στην πρώτη θέση, η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Πήραν τεράστια δημοσιότητα και τους οδήγησε στο main stage του 3ημερου φεστιβάλ του SOKOFEST, όπου θα παίξουν ανάμεσα σε διάσημες μπάντες της Ρωσίας. Το φεστιβάλ θα γίνει από τις 20 μέχρι τις 22 Μαΐου. Επίσης να σας πω ότι στις 29 Μαΐου θα παίξουν και στον τελικό του Revolution Festival (Best Band mixed style) στο Club Volta, που είναι από τα μεγαλύτερα club της Μόσχας.

 

SARRA

Το συγκρότημα SAЯRA αποτελείται από τους:

Maya Goryat – vocal, rhythm-guitar, Vladimir Alyamkin – bass, Dmitriy Volodin – electroguitar, Panagiotis Koutsoubas (EL GRECO) – electroguitar, Alexei Gorshkov –drums και Alexander Surnin – bayan

PANAGIOTIS KOUTSOUBAS - VLADIMIR ALIAKMIN

qrrJq6NNLp0

qgNpfNPqMq4

Διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο που είχα κάνει για τον Παναγιώτη

http://www.nikosonline.gr/?p=1955

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.