Τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών

Δεν φτάνει που δεν έχουμε μία, όλο θέματα με λεφτά μου έρχονται να γράψω. Και δωσ’ του ψάχνω, και δωσ’ του τα εκατομμύρια και τα δισεκατομμύρια! Έχω ζαλιστεί. Χτες βράδυ μου ήρθε η ιδέα να γράψω ένα άρθρο για τα πιο ακριβά διαζύγια. Άρχισα το ψάξιμο και πρώτα μου βγήκαν κάτι Ελληνικά blog που τα έχουν και υποτίθεται σοβαρές δημοσιογράφοι, και τι μπούρδες και ανακρίβειες γράφουν δεν λέγεται. Δεν καταλαβαίνω τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή. Τα έχουν τα blog για κάτι πρόχειρο ή για αρπαχτή; Αλλιώς δεν εξηγείται. Προσοχή λοιπόν κυρίες μου, κάντε έρευνα, κάντε ρεπορτάζ, μαζέψτε στοιχεία, γράψτε τα με σωστά Ελληνικά (ορθογραφία και συντακτικό), και δημοσιεύστε τα με σωστές φωτογραφίες. Έλεος!

0
769

Δεν φτάνει που δεν έχουμε μία, όλο θέματα με λεφτά μου έρχονται να γράψω. Και δωσ’ του ψάχνω, και δωσ’ του τα εκατομμύρια και τα δισεκατομμύρια! Έχω ζαλιστεί. Χτες βράδυ μου ήρθε η ιδέα να γράψω ένα άρθρο για τα πιο ακριβά διαζύγια. Άρχισα το ψάξιμο και πρώτα μου βγήκαν κάτι Ελληνικά blog που τα έχουν και υποτίθεται σοβαρές δημοσιογράφοι, και τι μπούρδες και ανακρίβειες γράφουν δεν λέγεται. Δεν καταλαβαίνω τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή. Τα έχουν τα blog για κάτι πρόχειρο ή για αρπαχτή; Αλλιώς δεν εξηγείται. Προσοχή λοιπόν κυρίες μου, κάντε έρευνα, κάντε ρεπορτάζ, μαζέψτε στοιχεία, γράψτε τα με σωστά Ελληνικά (ορθογραφία και συντακτικό), και δημοσιεύστε τα με σωστές φωτογραφίες. Έλεος!

——————————————–

Λοιπόν σας μάζεψα τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών και σας τα παρουσιάζω.

DmitryElenaA

Dmitry Rybolovlev & Elena Rybolovleva: Διαζύγιο των $4.5 δις.

Τα Ελβετικά δικαστήρια διέταξαν τον μεγιστάνα Dmitry Rybolovlev, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων και της Γαλλικής ομάδας ποδοσφαίρου AS Monaco να πληρώσει το ιλιγγιώδες ποσόν των $4.5 δις στην πρώην σύζυγο του Elena Rybolovleva και έτσι έγινε αυτόματα το ακριβότερο διαζύγιο όλων των εποχών. Οι δικαστικές διαμάχες ξεκίνησαν το 2008 όπου η πρώην σύζυγος απαιτούσε το ποσόν των $5.77 δις. Και οι δύο είναι 47 χρόνων και ήταν παντρεμένοι για 24 χρόνια. Του πήρε ακόμα ένα σαλέ στο Gstaad. Διάφορα άλλα ακίνητα (μεταξύ των οποίων και ο Σκορπιός) έμειναν στην ιδιοκτησία του.

5502ad61d4

Alec Wildenstein & Jocelyn Wildenstein: Διαζύγιο των $2.5 δις.

Έχει κάνει τόσες πολλές πλαστικές που έχει γίνει τέρας. Εκείνης όμως λέει, της αρέσει. Και τις έκανε για να ευχαριστήσει τον άντρα της που του άρεσαν τα αιλουροειδή. Γι’ αυτό είχε πει στους γιατρούς της να την κάνουν σαν γάτα. Ο σύζυγος όμως φρικαρισμένος τα έφτιαξε με 19χρονη Ρωσίδα. Ζάμπλουτος επιχειρηματίας, art dealer, ιδιοκτήτης αλόγων κούρσας και διάφορα άλλα, αναγκάστηκε να την χωρίσει και να της δώσει 2.5δις μέσα σε 13 χρόνια.

4402_m

Rupert Murdoch & Anna Murdoch: Διαζύγιο των $1.7 δις.

Μετά από 32 χρόνια γάμου, ο Αυστραλός μεγιστάνας των Media Rupert Murdoch χώρισε με τη γυναίκα του Anna, για να παντρευτεί 17 μέρες αργότερα την κατά 38 χρόνια νεώτερη του Wendi Deng. Η Anna πήρε αποζημίωση $1,7δις. και παντρεύτηκε με τη σειρά της, τον επενδυτή William Mann μερικούς μήνες αργότερα. Τώρα ο Rupert βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου και με τη Wendi Deng. Ο 82χρονος Murdoch αξίζει σύμφωνα με το Forbes $11.2 δις.

bernie-slavica-ecclestone-divorce

Bernie Ecclestone & Slavica: Διαζύγιο των $1.2 δις.

To 2009, το αφεντικό της Formula 1 και δισεκατομμυριούχος Bernie Ecclestone χώρισε μετά από 24 χρόνια γάμου με την γυναίκα του Slavica, πρώην μοντέλο του Armani. Η Slavica, που ήταν 30 πόντους ψηλότερη από τον Bernie, πήρε ως αποζημίωση το αστρονομικό ποσό του $1,2δις. Το ζευγάρι έχει και δύο κόρες.

Τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ, Divorce, Diazygia, Gamoi, ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ,ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Adnan Khashoggi & Soraya Khashoggi: Διαζύγιο των $850 εκατ.

Ο Adnan και η Soraya Khashoggi παντρεύτηκαν το 1961, όταν η Soraya ήταν 15 χρόνων. Μετά από 5 παιδιά και 13 χρόνια γάμου χώρισαν το 1974. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος Adnan Khashoggi είχε τον τίτλο του πιο ακριβού διαζυγίου στην ιστορία. Αν και η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε το 1974, χρειάστηκαν πάνω από 8 χρόνια δικαστικής διαμάχης ώστε η βρετανικής καταγωγής Soraya (Sandra Daly) να καταφέρει να αποσπάσει $874εκ. ως αποζημίωση για το διαζύγιό τους αν και αρχικά είχε απαιτήσει $2,5δις.

Robyn-Moore-mel-gi_2331865b

Mel Gibson & Robyn Moore Gibson: Διαζύγιο των $425 εκατ.

Το μεγαλύτερο celebrity διαζύγιο που έχει γίνει ποτέ! Ο Mel Gibson έδωσε στην πρώην γυναίκα του $850 εκατομμύρια. Ήταν παντρεμένοι για 31 χρόνια και έχουν 7 παιδιά. Η Robyn απαίτησε διαζύγιο το 2009 όταν έμαθε ότι ο Mel θα γίνει πατέρας με την Oksana Grigorieva.

roman_and_irina_abramovich_600x450

Roman Abramovich & Irina: Διαζύγιο των $300 εκατ.

Μπορεί να είχε όλες τις προδιαγραφές να γίνει το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία αλλά τελικά ο Roman Abramovich τη γλύτωσε φτηνά πληρώνοντας μόνο $300εκ Όταν εκδόθηκε το διαζύγιο το 2007, ο Roman ήταν ο 16ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και πολλοί πίστευαν ότι η Irena θα έπαιρνε τη μισή του περιουσία, συνολικής αξίας $18,7δις. Τελικά πήρε μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό αλλά δεν ήταν και λίγο αφού εκτός από μετρητά πήρε δύο βίλες, μία στη Βρετανία και μία στη Μόσχα, ένα γιοτ και ένα ιδιωτικό αεροπλάνο. Παντρεύτηκαν το 1991 και απέκτησαν μαζί 5 παιδιά. Μετά το διαζύγιο ο Abramovich άρχισε να βγαίνει με την 24χρονη Daria Zhukova, που το 2009 έφερε στον κόσμο το 6ο του παιδί.

mikejordan

Michael Jordan & Juanita Jordan: Διαζύγιο των $168 εκατ.

Ο Michael παντρεύτηκε την married Juanita το 1989 σ’ένα μικρό και καθόλου φανταχτερό γάμο στο Las Vegas. Έμειναν μαζί 17 χρόνια και απέκτησαν 3 παιδιά. Το 2002 η Juanita ζήτησε διαζύγιο. Το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά, αλλά το 2006 ο χωρισμός ήρθε πλέον οριστικά. Φιλικά όμως. Για να καταλάβετε την μέρα που βγήκε η απόφαση στο δικαστήριο, μετά πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν τον γιο τους σε ένα αγώνα μπάσκετ.

Tiger Woods Learning Center

Tiger Woods & Elin Nordegren: Διαζύγιο των $100 εκατ.

Ήταν αδύνατον να αντέξει τις απιστίες του. Μετά από 6 χρόνια γάμου η Elin του ζήτησε διαζύγιο και 100 εκατομμύρια δολάρια, να έχει για το υπόλοιπο της ζωής της. Του τα πήρε και έζησαν αυτοί καλά και εμείς πάρα πολύ χειρότερα….

Steven_Spielberg_and_Amy_Irving_100_million

Steven Spielberg & Amy Irving: Διαζύγιο των $100 εκατ.

Τα είχαν από το 1976 μέχρι το 1979, όταν τον χώρισε για να κάνει σχέση με τον Willie Nelson (κάντρι καλλιτέχνης μεγάλης ηληκίας). Το 1985 ξαναβράθηκαν μαζί, παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος κράτησε μόνο για 4 χρόνια. Το 1989 χώρισαν οριστικά.

———————————————-

Διαζύγια στην φτήνια (κάτω από 100 εκατ.)

Madonna & Guy Ritchie: Διαζύγιο των $92 εκατ. (αυτή πλήρωσε εννοείται)

Harrison Ford & Melissa Mathison: Διαζύγιο των $85 εκατ.

Kevin Costner & Cindy Silva: Διαζύγιο των $80 εκατ.

Kenny Rogers & Marianne Rogers: Διαζύγιο των $60 εκατ.

James Cameron & Linda Hamilton: Διαζύγιο των $50 εκατ.

Paul McCartney & Heather Mills: Διαζύγιο των $48.6 εκατ.

Michael Douglas & Diandra Douglas: Διαζύγιο των $45 εκατ.

Donald Trump & Ivana Trump: Διαζύγιο των $25 εκατ.

Mick Jagger & Jerry Hall: Διαζύγιο κάπου μεταξύ των $15 και $25 εκατ.

——————————-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.