Τελικά ποιος είναι straight και ποιος gay;

Τόσες ώρες ξόδεμα, τόσες κουβέντες, συζητήσεις και τελικά που να βρεις την άκρη και πώς να αποφασίσεις; Σε κάθε παρέα μέσα στα top θέματα προς συζήτηση είναι και ο σεξουαλικός προσανατολισμός. Είμαστε λαός, που ακόμα μας ενδιαφέρει τι κάνει ο συνάνθρωπος μας στο κρεβάτι του, τι τον έλκει σεξουαλικά βίτσια και τι γούστα έχει.

0
1998

Τόσες ώρες ξόδεμα, τόσες κουβέντες, συζητήσεις και τελικά που να βρεις την άκρη και πώς να αποφασίσεις; Σε κάθε παρέα μέσα στα top θέματα προς συζήτηση είναι και ο σεξουαλικός προσανατολισμός. Είμαστε λαός, που ακόμα μας ενδιαφέρει τι κάνει ο συνάνθρωπος μας στο κρεβάτι του, τι τον έλκει σεξουαλικά, τι βίτσια και τι γούστα έχει.

Έχω τύχει και σε παρέες μεγαλύτερης ηλικίας, ή σε παρέες υψηλότερης μόρφωσης που το ίδιο θέμα το αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά. Στις δικές μας παρέες όμως ακόμα υπάρχουν κολλήματα, στεγανά και ταμπού- κι ας είμαστε  όλοι μας τριαντάρηδες.

Γράφει ο Αλέξης Στεφανίδης

 straight, gay, σεξουαλικός προσανατολισμός, nikosonline.gr

Τις προάλλες σε μια παρέα άκουσα μια ιστορία που με έβαλε σε σκέψεις. Τελικά πόσο ανόητοι είμαστε που ασχολούμαστε ακόμα για το ποιος είναι gay και ποιος είναι straight. Ακούστε και θα καταλάβετε. Την ιστορία την διηγήθηκε ένας τύπος που απ’ ότι μας είπε, είναι gay.

Ένας γνωστός Αθηναίος (45αρης πια), πολύ όμορφος, ευκατάστατος και από καλή οικογένεια των βορείων προαστίων, είναι straight. Πάντα είχε γκόμενες στην παρέα του. Αυτός ο τύπος λοιπόν, τουλάχιστον 2 φορές την βδομάδα τηλεφωνούσε σε εταιρίες escort και του έστελναν στο σπίτι κάτι δίμετρες καλλονές. Γυναικάρες. Ο τύπος είπαμε, straight έτσι; Η καλλονή που λέτε, έβγαζε από την τσάντα της ένα μαστίγιο!

  • «Εξακολουθεί να είναι straight ρώτησε ο αφηγητής της ιστορίας. Όλοι μουρμουρίσαμε κάτι ακατάληπτα…

Όταν ο τύπος γδύθηκε και έπεσε στο κρεβάτι, δεν έπεσε ανάσκελα, αλλά μπρούμυτα. Και η δίμετρη καλλονή έβγαλε από την τσάντα της ένα δεύτερο αντικείμενο σεξουαλικού πόθου. Ένα τεράστιο ομοίωμα αντρικού πέους από καουτσούκ και του το έχωσε –με σχετική ευκολία – στον πρωκτό.

  • «Για πείτε μου σας παρακαλώ. Ποιος είναι ο gay; Εγώ που το παραδέχομαι ή αυτός;» ρώτησε ο gay που μας αφηγήθηκε την ιστορία. Το βλέμμα του μας παρατηρούσε εξονυχιστικά και εμείς κοιταζόμασταν αμήχανα μεταξύ μας….

Αλέξης Στεφανίδης

Τα συμπεράσματα δικά σας

 straight, gay, σεξουαλικός προσανατολισμός, nikosonline.gr  straight, gay, σεξουαλικός προσανατολισμός, nikosonline.gr

Στην ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ θα βρείτε πολλά άρθρα γραμμένα από γνωστούς ανθρώπους ή φίλους του nikosonline.gr

https://www.nikosonline.gr/category/απόψεις/

 straight, gay, σεξουαλικός προσανατολισμός, nikosonline.gr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.