Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα;

Τις βλέπετε να κάθονται και ψου ψου ψου κάτι να λένε μεταξύ τους. Τι νομίζετε ότι κάνουν; Απλά σας περνάνε από ακτινολογικό έλεγχο: Κοντός, ψηλός, χοντρός, αδύνατος, στραβά πόδια [τι έχουν κούκλα μου τα στραβά πόδια;], άκωλος, έχει κοιλίτσα [αμάν πια!!], τα χέρια του χάλια! Κοίτα σκύβει, μήπως είναι καμπούρης; αίσχος παπούτσια κτλ. κτλ.

5
1734

Το παράστημα; Τους κοιλιακούς; Τον κώλο;

Τις βλέπετε να κάθονται και ψου ψου ψου κάτι να λένε μεταξύ τους. Τι νομίζετε ότι κάνουν; Απλά σας περνάνε από ακτινολογικό έλεγχο: Κοντός, ψηλός, χοντρός, αδύνατος, στραβά πόδια (τι έχουν κούκλα μου τα στραβά πόδια;), άκωλος, έχει κοιλίτσα (αμάν πια!!), τα χέρια του χάλια! Κοίτα σκύβει, μήπως είναι καμπούρης; αίσχος παπούτσια κτλ. κτλ.

Λοιπόν αγοράκια έχουμε και λέμε. Έκανα γκάλοπ σε όποιο θηλυκό γνωρίζω και μου ήρθαν απαντήσεις. Κορίτσια και γυναίκες κάθε ηλικίας, μόρφωσης και κοινωνικού επιπέδου. Από λαϊκές μέχρι ροκούδες. Και ιδού τα αποτελέσματα για το τι προσέχουν πρώτα οι γυναίκες σ’ ένα άντρα:

men, women, lips, eyes, Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ' ένα άντρα, παράστημα, κοιλιακοί, κώλος, Χέρια, Νύχια, Ρούχα, Στόμα, χείλη, Χαμόγελο, Πόδια, Παπούτσια, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Χέρια – Νύχια

Τα ωραία χέρια, με το σωστό μπράτσο, τον γυμνασμένο πήχη που καταλήγει σε μια θεϊκή παλάμη με ωραία δάχτυλα και περιποιημένα νύχια, κερδίζει αμέσως. Μην σας φαίνετε παράξενο, τα προσέχουν όλα. Αμέσως. Εν ριπή οφθαλμού οι άτιμες! Δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Και δεν έχουν άδικο εδώ που τα λέμε. Άλλωστε τα καθαρά και περιποιημένα νύχια δείχνουν ότι ο άλλος περιποιείται τον εαυτό του και είναι καθαρός γενικά!

men, women, lips, eyes, Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ' ένα άντρα, παράστημα, κοιλιακοί, κώλος, Χέρια, Νύχια, Ρούχα, Στόμα, χείλη, Χαμόγελο, Πόδια, Παπούτσια, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Ο κώλος

Έχει καταντήσει μεγάλη υπόθεση ο κώλος! Έχετε ακούσει φαντάζομαι όλοι σας για τα αυτοκίνητα που έχουν την κίνηση πίσω. Ε, αυτό ακριβώς προσέχουν και όλες σε σας. Ναι, τα οπίσθια σας. Γιατί; Ποιος ξέρει. Θα έχουν τους λόγους τους. Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές που έχουν τους ωραιότερους κώλους έχουν πέραση. Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι το πιο σέξι σημείο στο κορμί ενός άντρα είναι ο κώλος του. Λοιπόν, αμέσως στο γυμναστήριο για ανόρθωση κώλου. Θα το εκτιμήσουν όλες δεόντως και να δούμε τι θα τον κάνουν τον ανορθωμένο κώλο μετά!

men, women, lips, eyes, Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ' ένα άντρα, παράστημα, κοιλιακοί, κώλος, Χέρια, Νύχια, Ρούχα, Στόμα, χείλη, Χαμόγελο, Πόδια, Παπούτσια, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Στόμα, χείλη, Χαμόγελο

Είναι πολύ σέξι το ωραίο στόμα, με τα σαρκώδη χείλη και το γοητευτικό χαμόγελο. Είπαμε ότι οι περισσότερες προτιμούν τον άντρα σχεδόν αμίλητο, αγέλαστο και σοβαρό, αλλά ένα ωραίο χαμόγελο κερδίζει πάντα. Μην αρχίσετε τώρα και χασκογελάτε 24 ώρες το 24ωρο σαν ηλίθιοι. Δεν μιλάω για το χαζοχαρούμενο χαμόγελο, αλλά για το αληθινό, το ανοιχτόκαρδο.

1a493c5ed67c7c79469909f6aac63b33_L_M

Πόδια, Παπούτσια

Μερικές δεν έχουν πρόβλημα με τα λίγο στραβά πόδια, αν και οι περισσότερες τα θέλουν λέει καλλίγραμμα! Άλλες τα θέλουν ως είναι, άλλες ξυρισμένα και άλλες περασμένα με την μηχανή, να κουρευτούν οι τριχάρες, και να γίνουν λέει πιο εφηβικές!!! Άντε βγάλε άκρη. Και καλά τα πόδια όταν έρθει η στιγμή που θα τα δουν γυμνά, θα είναι πια αργά, αλλά τα παπούτσια τα προσέχουν αμέσως. Μη φοράτε βρώμικα, ταλαιπωρημένα και «πατημένα» στην φτέρνα παπούτσια θα φάτε άκυρο. Επίσης φτάνει πια με τα αθλητικά. Κανονικά παπούτσια, δετά ή παντοφλέ δεν έχετε; Α… μην το ξεχάσω, το καλοκαίρι, οι βερμούδες δεν είναι για όλους. Βλέπεις κάποιους με κοντές, χοντρές γάμπες γεμάτες μαύρη κατσαρή τρίχα να φοράνε βερμούδα. Που πας ρε καραμήτρο; Για βερμούδα πρέπει να είσαι στην κατάλληλη ηλικία, να έχεις τις κατάλληλες γάμπες, και το κατάλληλο ύψος. Η βερμούδα θέλει ύψος και ωραία γάμπα. Όχι γάμπα σαν μπουκάλα υγραερίου.

men, women, lips, eyes, Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ' ένα άντρα, παράστημα, κοιλιακοί, κώλος, Χέρια, Νύχια, Ρούχα, Στόμα, χείλη, Χαμόγελο, Πόδια, Παπούτσια, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Ρούχα και στάση σώματος

Και εκτός από τα παπούτσια ερχόμαστε στα ρούχα. Πρέπει να ντύνεστε σωστά ανάλογα την περίπτωση και την περίσταση. Δεν πάμε σε εστιατόριο όπως θα πηγαίναμε να παίξουμε μπάλα με τον Μήτσο. Δεν πάμε για ποτό σε μπαράκι ντυμένοι όπως θα πηγαίναμε στον κουρέα της γειτονιάς. Δεν πάμε σε ραντεβού με κοπέλα όπως θα πηγαίναμε στο φούρνο όταν μας στέλνει η μάνα μας για ψωμί. Το ντύσιμό παιδιά μου δείχνει πολλά για το άτομο σας. Από το τι άνθρωπος είστε, τι δουλειά κάνετε μέχρι την αυτοπεποίθησή σας και τον αυτοσεβασμό σας. Επίσης προσοχή στις κινήσεις και στο περπάτημα. Δεν χρειάζεται όλοι οι άντρες να έχουν το ύψος και το σώμα μοντέλου, αλλά μην περπατάτε σαν ατσούμπαλοι ή σαν να σας κατέβασαν μόλις απ’ το βουνό.

541877658b9674a8f1eb560a42f39a20

Όσο για τα υπόλοιπα, η κάθε μία θα τα διαπιστώσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή (χε χε).

Και αν θέλετε και σχέση, τότε πάμε σε άλλα πράγματα που θα προσέξει η κάθε γυναίκα. Γιατί πέρα απ’ το περιτύλιγμα όλες θέλουν και… περιεχόμενο.

——————————-

Κυρίες μου, κι΄άλλα άρθρα για άντρες 

Ο άντρας ως αντικείμενο του πόθου: https://bit.ly/2FgESzw

Τι ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα: https://bit.ly/2mffwtR

Ανυπόφοροι Άντρες: https://bit.ly/2MIKkRU

Ανυπόφοροι Άντρες (πάλι…) Μέρος Β: https://bit.ly/2MIB2oO

Στον φούρνο με πατάτες ή στο τηγάνι; https://bit.ly/2ZHcale

Οι άντρες σε δουλειές του σπιτιού; https://bit.ly/2yIvKBI

Πάρτε κι΄ άλλο μάτι κορίτσια …

Οι θεοί των γηπέδων γυμνοί: https://bit.ly/2JGsmyn

Και πάλι ολόγυμνοι: https://bit.ly/2Gj6pT6

Κυρίες μου για σας: https://bit.ly/2JNor2B

Γιατί οι πυροσβέστες είναι sexy; https://bit.ly/2JCKR38

Οι πυροσβέστες που ανάβουν φωτιές: https://bit.ly/2AlR9AA

Ναυαγοσώστες και τα μυαλά στα blender: https://bit.ly/2PwBeqm

2014_03_17_09_58_26__9ea201363f614d7dbc2bf123f61c8530

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΤΑΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…………ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.Ο ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ…………

  2. πολυ καλο αρθρο και παρα πολυ ωραιες οι παρατηρησεις διακωμωδιζουν την κατασταση και αυτο ειναι κατι πολυ θετικο

  3. […] 5. Φλογερό gay τηλεοπτικό ειδύλλιο (https://www.nikosonline.gr/?p=19324) 6. Τα κορίτσια με τα πιο sexy στήθη (https://www.nikosonline.gr/?p=13127) 7. Κατηγορία SEX (https://www.nikosonline.gr/?cat=63) 8. Γιατί οι άνδρες πεθαίνουν με το γυναικείο στήθος; (https://www.nikosonline.gr/?p=3043) 9. Μια Ελληνική πόλη στις 10 καλύτερες της Ευρώπης (https://www.nikosonline.gr/?p=17426) 10. Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα; (https://www.nikosonline.gr/?p=3560) […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.