Τον θέλουν όλες να τους πιει το αίμα….

0
130

alcide_herveaux_by_southerndaydreamer-d4bhheb

Όταν έγιναν μόδα τα δρακουλιάρικα, το HBO δεν έχασε χρόνο και αμέσως έκανε το True Blood, μια τηλεοπτική σειρά με βαμπίρ, σεξ και αίμα.

Απ’ την ημέρα μάλιστα που άρχισαν να πλασάρουν φωτογραφίες του Joe Manganiello στον τύπο, η θεαματικότητα ανέβηκε κατακόρυφα. Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει ξετρελάνει όλες τις κακομοίρες τις τηλεθεάτριες. Τον βλέπουν στην σειρά και περιμένουν πότε με το καλό θα πάει και σ’ αυτές να τους ρουφήξει το αίμα.

Ο Joe Manganiello ένας άντρας 37 χρόνων σήμερα, με 1.96 ύψος και με το συγκεκριμένο κορμί παίζει στο True Blood τον ημίγυμνο, τέλεια αποτριχωμένο λυκάνθρωπο Alcide Herveaux. Δεν ξέρω αν έχει ταλέντο, αλλά όταν βγάζει το μπλουζάκι του ή κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού του, ανάβει φωτιές στα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Βεβαίως οι παραγωγοί το έχουν αντιληφθεί και συνέχεια του προσθέτουν γυμνές και ημίγυμνες σκηνές στο σενάριο. Μην ξεχνάτε ότι οι παραγωγές του HBO απευθύνονται σε καλωδιακές και συνδρομητικές τηλεοράσεις όπου το γυμνό επιτρέπεται μια χαρά…. μην σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας!

Ο Manganiello, είχε κορμάρα από μικρός όπου ασχολείτο και με τον αθλητισμό αλλά και με τα γυμναστήρια. Τώρα όμως που βλέπει ότι το αντρικό γυμνό πάει να «φάει» μέχρι και το γυναικείο, του δίνει και καταλαβαίνει. Τα περιοδικά λυσσάνε να τον κάνουν εξώφυλλο, τα talk show να τον έχουν καλεσμένο και διάφορες άλλες τηλεοπτικές παραγωγές να τον θέλουν στο cast τους.

Μέχρι και βιβλίο τον έβαλαν και κυκλοφόρησε – όχι φιλοσοφικού περιεχομένου φυσικά- αλλά για το κορμί του. Για την σωστή δίαιτα και τις κατάλληλες ασκήσεις για να αποκτήσεις ένα κορμί σαν και το δικό του. Μπούρδες. Αφορμή για να τον φωτογραφήσουν πάλι ημίγυμνο και να γεμίσουν τις σελίδες με φωτογραφίες του.

Εκείνος που φαίνεται να έχει χιούμορ, σε μια συνέντευξη του είπε:

Έγινα διάσημος βγάζοντας το μπλουζάκι μου και γρυλίζοντας!

true-blood5x08-17-e1343865490855

manganiello-hyder

Μια από τις συμπρωταγωνίστριες του στο True Blood, η Jamie Gray Hyder είπε ότι όταν επρόκειτο να γυρίσουν μία σκηνή βράδυ σε ένα δάσος γυμνοί, ήταν τόση η ταραχή της, που τους πήρε 12 ώρες για να την τελειώσουν!

joe-manganiello-shirtless-true-blood-1

Περισσότερα για τον Joe Manganiello μπορείτε να διαβάσετε [και να πάρετε μάτι] στο άρθρο: «Αυτός είναι ο πιο καυτός εργένης»

http://www.nikosonline.gr/?p=14749

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

AlcideHerveaux

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here