Τους πληρώνουν για να κάνουν σεξ με πόρνες…..

0
118

axstefanevideo

Ορίστε μια ωραιότατη δουλειά. Να ντύνεσαι, να στολίζεσαι, να πηγαίνεις ραντεβού με διάφορες κοπέλες που βάζουν ροζ αγγελίες, και να σε πληρώνουν. Πως σας φαίνετε;

Φυσικά μιλώ για τους μυστικούς ντετέκτιβ, που μέσα στα καθήκοντα τους, είναι να ξεσκεπάζουν και όλα τα παράνομα κυκλώματα πορνείας. Στην Αυστραλία λέει, η μάστιγα που λέγεται «Παράνομες πόρνες», εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Οι αγγελίες για μασάζ και για escort δίνουν και παίρνουν. Πρόσφατα λοιπόν, ένας από τους πολλούς ιδιωτικούς επιθεωρητές, που προσέλαβε η Αυστραλία για να κάνουν εφόδους σε οίκους ανοχής προκειμένου να ξεσκεπάσουν την παράνομη πορνεία στα στούντιο που λανσάρονται κυρίως ως κέντρα μασάζ, έδωσε μια συνέντευξη που τα είπε όλα. Και όλοι οι άντρες που αρέσκονται στα βρώμικα και στις αλητείες ζήλεψαν φριχτά. Και είπε ο τύπος:

Είμαι αρκετά βέβαιος ότι πολλοί από σας μπορεί να ζηλεύετε για το πώς κερδίζω χρήματα”

Η δουλειά του, όσο ανορθόδοξη και αν μοιάζει, είναι μάλλον αναγκαία, διότι οι αρχές έχουν περιορισμένη δυνατότητα πρόσβασης σε χώρους χωρίς δικαστική εντολή, καθιστώντας δύσκολη τη συγκέντρωση στοιχείων για νομικές υποθέσεις. Ο εν λόγω κύριος, και όσοι συμμετέχουν σε αυτή την μικρή ομάδα που κατά καιρούς καλείται να εργαστεί σε διάφορες πόλεις, μπορούν να παράσχουν στις αστυνομικές αρχές πολύ λεπτομερώς τα πάντα σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, ημερομηνίες, ώρες, τόπους, ποσά και πώς ακριβώς γίνεται όλη η διαδικασία.

«Είναι ένα έγγραφο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο, γι ‘αυτό πρέπει να είναι ακριβές και λεπτομερές.» ανέφερε ο ίδιος o οποίος αρνείται να αποκαλύψει την αμοιβή του, αλλά σημειώνει πως δεν θα γίνει πλούσιος από αυτό. Οι δημοσιογράφοι δεν είχαν καλύτερο απ’ αυτές τις αποκαλύψεις και έτρεξαν να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο. Τον κ. Lachlan Jarvis, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναλάβει την πρόσληψη αυτών των μυστικών ντετέκτιβ. Και ερωτώμενος είπε, πως πάντα προσλαμβάνουν ανύπαντρους ή χωρίς σχέση άνδρες οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να φτάσουν στη σεξουαλική πράξη για να υπάρχουν οι αποδείξεις.

room2-540_M

Η έκρηξη της παράνομης πορνείας στην Αυστραλία, μετά το 1990 είναι τεράστια, και αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπιστεί νομικά στην αίθουσα του δικαστηρίου η σωματεμπορία

prostitute-540_M

article-2585791-1C78315400000578-323_634x414

Τα τελευταία χρόνια το Σύδνεϋ έχει γεμίσει με ταμπέλες που γράφουν ασιατικό μασάζ. Σε πολλούς δρόμους, υπάρχει τουλάχιστον μια τέτοια επιχείρηση ανά 50 μέτρα. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ λένε ότι είναι δύσκολο πια να βρεις κέντρο μασάζ που δεν προσφέρει σεξ ή κάποια ερωτική πρακτική.

MASSAGE-PALOUR-e1450440084219

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here