Το βινύλιο είναι και πάλι μόδα…

0
504

02_MONIKA_secret_in_the_dark_vinyl_wild_honey_records_knoxville_tennessee_record_store

Μετά την παγκόσμια κυκλοφορία του από την Other Music Recording Co τον περασμένο Οκτώβριο, το άλμπουμ Secret in The Dark της Monika, κυκλοφορεί πλέον σε βινύλιο και στην Ελλάδα. Γιατί το βινύλιο είναι και πάλι μόδα….

Το “Secret In The Dark”, το τρίτο κατά σειρά προσωπικό της άλμπουμ της Μόνικας κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 και παρουσιάστηκε σε μια μεγάλη sold out συναυλία στο Ηρώδειο. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε αναλογικά στην Νέα Υόρκη με τον παραγωγό Homer Steinweiss, έναν από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, “Back To Black”, και τη συμβολή εξαίρετων μουσικών από τους Dap Κings και την Menahan Street Band. Όλοι μαζί ηχογράφησαν ένα σύγχρονο, διεθνές ποπ διαμάντι, με επιρροές που περιλαμβάνουν την disco και το funk των ΄70s μέχρι τα ηλεκτρονικά beats των ΄80s.

Η συνθετική έμπνευση του “Secret In The Dark” ακουμπάει στις ρίζες της disco και στη χρυσή εποχή της χορευτικής ποπ, με αναφορές που εκπλήσσουν και αγκαλιάζουν ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών ιδιωμάτων. Τον Οκτώβριο του 2015 το άλμπουμ κυκλοφόρησε παγκόσμια σε CD και βινύλιο από την Other Music Recording Co, παρουσιάστηκε σε μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια του CMJ 2015 καθώς και σε μια συναυλία στην Rennes της Γαλλίας στα πλαίσια του Trans Musicales Festival. Για τις ανάγκες προώθησης της συναυλίας η Μόνικα πέρασε χρόνο στην Γαλλία, έδωσε αρκετές συνεντεύξεις σε ραδιόφωνο, Τύπο και τηλεόραση και πριν λίγες μέρες το Secret In The Dark μπήκε στα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς στην λίστα του γαλλικού μουσικού site lesinrocks.com

Τώρα μπορείτε να βρείτε το album και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα και δισκοπωλεία σε μορφή βινυλίου με το νέο εξώφυλλο της παγκόσμιας έκδοσης.

Monika ; Photographed in Brooklyn, NY on May 28th, 2015 ; Photo by: Eilon Paz ; (C) Copyright Eilon Paz ; www.eilonpaz.com

Monika – Secret In The Dark (Official Video)

Direction & Cinematography: Ethan Spigland -Editing: Miao Wang
Cast: Monika Christodoulou, Homer Steinweiss, Kyunghee Kang

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.