Το βρώμικο παιχνίδι των φαρμακευτικών εταιριών

1
739

Misconduct_M

Σε μεγάλο ποσοστό, όλες οι δουλειές, όλες οι business, όλες οι εταιρίες έχουν και την «βρώμικη» πλευρά τους. Κάθε τόσο αποκαλύπτονται και διαβάζουμε όλα αυτά που γίνονται σε βάρος μας, για να κερδίζουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια…..

Το Misconduct, είναι μια δραματική Αμερικάνικη ταινία παραγωγής 2016, σκηνοθετημένη από τον Ασιατικής καταγωγής, γεννημένο στο Σικάγο Shintaro Shimosawa, με πρωταγωνιστή τον Josh Duhamel και με δύο μεγαθήρια σαν guest star, αλλά με βασικούς ρόλους: τον Al Pacino και τον Anthony Hopkins. Μια ταινία που εγώ τουλάχιστον την είδα με ενδιαφέρον, στην Αμερική αποφάσισαν να την βγάλουν σε επιλεγμένες αίθουσες και μετά κατ’ ευθείαν σε video.

Ένας φιλόδοξος δικηγόρος, ο Μπέν (Josh Duhamel) βρίσκεται μπλεγμένος ανάμεσα στον συνεταίρο της δικηγορικής φίρμας για την οποία δουλεύει (Al Pacino), και σε έναν διεφθαρμένο διευθυντή φαρμακευτικής εταιρίας (Anthony Hopkins). Η υπόθεση παίρνει επικίνδυνη τροπή, αλλά ευτυχώς καταφέρνει να τους ξεσκεπάσει πριν τα χάσει όλα…..

misconduct-josh-al

anthony-hopkins-and-al-pacino-are-corrupt-billionaires-in-misconduct-first-trailer

bd-02015_-_h_2016

maxresdefault

Ο Joshua David Duhamel, γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου του 1972, είναι Αμερικανός ηθοποιός, που έγινε γνωστός παίζοντας σε τηλεοπτικές σειρές όπως τις: All my children, Las Vegas, Battle Creek κ.α. Επίσης έχει παίξει σε ταινίες όπως: Transformers, When in Rome, New Years Eve, Safe Heaven, Youre not You κ.α.

Πάρτε μια ιδέα βλέποντας το Official Trailer της ταινίας

Γίνετε μέλη στην ομάδα «Σινεμά, Θέατρο, Τηλεόραση» / https://www.facebook.com/groups/808935492481018

1 COMMENT

 1. ΠΩΠΩΠΩ ΤΑΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑ.
  ΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΣΤ????
  ΑΝΤΟΝΥ????ΑΛ?????
  ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.