Το γεγονός της χρονιάς…

Ήδη πήρα εισιτήρια, γιατί αυτός όπου εμφανίζεται γίνεται sold out. Πόσο μάλλον όταν θα έχει μαζί του κι’ αυτήν!!! Το καλλιτεχνικό γεγονός λίγο πριν εκπνεύσει το 2016, είναι η κοινή τους εμφάνιση για δύο βραδιές στο Παλλάς.

1
354

Ήδη πήρα εισιτήρια, γιατί αυτός όπου εμφανίζεται γίνεται sold out. Πόσο μάλλον όταν θα έχει μαζί του κι’ αυτήν!!! Το καλλιτεχνικό γεγονός λίγο πριν εκπνεύσει το 2016, είναι η κοινή τους εμφάνιση για 3 βραδιές στο Παλλάς.

Κυρίες και κύριοι ο Сергей Владимирович Полунин και η Ната́лья Петро́вна О́сипова έρχονται στην Αθήνα.

Σεργκέι Πολούνιν, Νατάλια Οσίποβα

Οι δύο μεγαλύτεροι χορευτές του μπαλέτου της εποχής μας θα βρίσκονται  1, 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Παλλάς, για να απολαύσουμε χορό με τους κορυφαίους εκφραστές του. Ο Σεργκέι Πολούνιν ήρθε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε στις «Νύχτες Πρεμιέρας» για να παραστεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ του, του άρεσε η Αθήνα και μας ξανάρχεται φέρνοντας μαζί του την Νατάλια Οσίποβα, αλλά και τους: Jason Kittelberger και James OHara.

Σας έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο γι αυτό το νέο μεγάλο αστέρι του μπαλέτου και μάλιστα το άρθρο είχε μεγάλη επιτυχία (θα το βρείτε εδώ: https://www.nikosonline.gr/το-κακό-αγόρι-που-τάραξε-το-μπαλέτο/ ).

Σεργκέι Πολούνιν,

Ο σπουδαίος αυτός χορευτής γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1989, στην Χερσώνα της Ουκρανίας. Έχει ύψος 1.81 και ζυγίζει 75 κιλά. Είναι απίστευτη η πειθαρχία του και η τεχνική του στο χορό, όπως επίσης εκπλήσσει το πόσο συγκλονιστικά ελέγχει το σώμα του.

Σεργκέι Πολούνιν,

Γιατί στο δεξί του πόδι έχει γράψει με tattoo στα Ελληνικά, «Αχιλλέας»! (γιατί όπως έχει πει, αν ζούσε στην αρχαιότητα, θα ήθελε να είναι ο Αχιλλέας).

2d

Η Νατάλια Πετρόβνα Οσίποβα, γεννήθηκε στις 18 Μαΐου του 1985 στην Ρωσία, και ξεκίνησε από 8 ετών. Σήμερα στα 31 της θεωρείται η κορυφαία μπαλαρίνα της γης. Όταν μάλιστα εμφανίζεται με τον Σεργκέι Πολούνιν οι γνώστες αναφέρουν ότι είναι οι δύο μεγαλύτεροι χορευτές μπαλέτου του κόσμου, ισάξιοι με τον Νουρέγιεφ και την Φοντέιν.

Απολαύστε τους στις φωτογραφίες και στα βίντεο

Σεργκέι Πολούνιν,

Σεργκέι Πολούνιν, Νατάλια Οσίποβα

Σεργκέι Πολούνιν,

Σεργκέι Πολούνιν, Νατάλια Οσίποβα

Σεργκέι Πολούνιν

Δείτε το video: Sergei Polunin & Natalia Osipova (BBC News 2016)

Δείτε το video: Dancer Official Trailer 1 (2016) – Sergei Polunin Documentary

—————————————

sergei-polunin, Σεργκέι Πολούνιν,

Στην ενότητα ΘΕΑΤΡΟ θα βρείτε άρθρα για κάθε είδους παραστάσεις

https://www.nikosonline.gr/category/θέατρο/

————————————–

nikosonline.gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

Σεργκέι Πολούνιν,

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.