Το δάσος των αυτοκτονιών

Ένας Αμερικανός που σκοπεύει να βάλει τέλος στην ζωή του, ταξιδεύει στο δάσος των αυτοκτονιών του όρους Fuji στην Ιαπωνία και εκεί συναντά έναν Ιάπωνα που έχει πάει για τον ίδιο λόγο. Το τι γίνεται δεν μπορώ να σας περιγράψω….

0
938

Ένας Αμερικανός που σκοπεύει να βάλει τέλος στην ζωή του, ταξιδεύει στο δάσος των αυτοκτονιών του όρους Fuji στην Ιαπωνία και εκεί συναντά έναν Ιάπωνα που έχει πάει για τον ίδιο λόγο. Το τι γίνεται δεν μπορώ να σας περιγράψω….

Κυριολεκτικά δεν μπορώ, γιατί δεν γίνεται τίποτα. Εννοώ ότι η ταινία είναι βαρετή, αργή με κάτι δήθεν αμπελοφιλοσοφίες και με μια Naomi Watts που νομίζεις ότι βαριέται να παίξει. Anyway όλα ξεκίνησαν στραβά. Ο σκηνοθέτης Gus Van Sant ήθελε να γυρίσει την ταινία στο αληθινό “Suicide Forest” στην Ιαπωνία, αλλά επειδή δεν είχε budget την έκανε σε ένα δάσος στην Μασαχουσέτη. Του έδωσαν 25 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 3.5 τα πήρε ο Matthew McConaughey. Πράγμα που σημαίνει ότι στην Ιαπωνία έγιναν ελάχιστα γυρίσματα.

Όταν η ταινία άρχισε να προβάλλεται, οι κριτικοί την ξέσκισαν. Εξάντλησαν όλη τους την αυστηρότητα και την «στόλισαν» κανονικά. Για να καταλάβετε σε 40 κριτικές κατάφερε και με τα βίας και μάζεψε ένα 10%- κοινώς της έβαζαν 3 με άριστα το 10. Στο φεστιβάλ των Κανών γελούσαν, φέρνοντας σε αμηχανία τους δημιουργούς. Και ναι μεν ο McConaughey μπορεί να είχε και μια δύο καλές στιγμές, αλλά οι εξαιρετικοί ηθοποιοί, Naomi Watts και Ken Watanabe έπαιζαν λες και βαριόντουσαν…

THE SEA OF TREES

Sea of Trees

Μια ταινία γεμάτη από πνευματικές αερολογίες….

Sea of Trees

sea-of-trees-matthew-mcconaughey-naomi-watts

the-sea-of-trees-movie

the-sea-of-trees

Δείτε το trailer και νομίζω ότι θα είστε εντάξει

————————————————

Στην ενότητα ΣΙΝΕΜΑ θα βρείτε άρθρα για πολλές ταινίες και διάφορα κινηματογραφικά αφιερώματα.

https://www.nikosonline.gr/category/cinema/

———————————————-

nikosonline.gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

sea-of-trees-movie-2015

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.