Το κέρατο πάει σύννεφο στην Ελλάδα!!!

Σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης ερωτικής συμπεριφοράς, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά τις διαπροσωπικές και ερωτικές σχέσεις των ζευγαριών σε ποσοστό 46%. Η απιστία, επομένως, ως «αντίδοτο» στα προβλήματα είναι για πολλούς μονόδρομος....

0
1343

Σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης ερωτικής συμπεριφοράς, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά τις διαπροσωπικές και ερωτικές σχέσεις των ζευγαριών σε ποσοστό 46%. Η απιστία, επομένως, ως «αντίδοτο» στα προβλήματα είναι για πολλούς μονόδρομος….

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι οι άνδρες σε ποσοστό 36% και το 27% των γυναικών οδηγήθηκαν στην απιστία εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που προέκυψαν λόγω της οικονομικής κρίσης. (Δηλαδή για να το καταλάβω: «Γαμώτο τίποτα δεν πάει καλά, ας πάω να πηδήξω μια Ρωσίδα να στανιάρω»; Ή «πάλι δεν βρήκε δουλειά ο χαμένος, θα πάω στον γείτονα να του πετάξω τα μάτια έξω»;) 

Παλαιότερη έρευνα στην χώρα μας, που είμαστε θερμόαιμοι και ερωτιάρηδες πανάθεμα μας, υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή που ευνοεί την απιστία. Από τους συνολικά 750 ερωτηθέντες (460 άνδρες και 290 γυναίκες), το 41% απάντησε ότι αυτό συμβαίνει «γιατί τότε υπάρχουν περισσότεροι πειρασμοί». Στην ερώτηση μάλιστα αν «έχετε απιστήσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών», σχεδόν οι μισοί από τους συμμετέχοντες (48%) παραδέχτηκαν ότι απάτησαν τους συντρόφους τους τη συγκεκριμένη περίοδο [οι άλλοι μισοί είπαν ψέματα]. Καταλαβαίνεις φίλε μου, βλέπει η άλλη το τεκνό με το σορτσάκι και το ξωμάνικο, και ανάβει. Ή ξέρεις τι είναι να είσαι άντρας και να βλέπεις τα ουρί του παραδείσου με κολάν και τον βύζο τούμπανο; Θέλεις να κάνεις γιούργια στον νταβλά με τα κουλούρια…

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η πιθανότητα να απιστήσει ένας άνδρας είναι μεγαλύτερη από ό,τι μια γυναίκα (Μπα!!! Είναι σίγουρο αυτό;), καθώς επίσης ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να απιστήσουν χωρίς συναισθηματική εμπλοκή ενώ οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να απιστήσουν και να ερωτευτούν. «Στις μεταγενέστερες μελέτες, όμως, οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων έχουν μετριαστεί» (έτσι να τα λέμε αυτά). Υπάρχει ωστόσο μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο φύλων: η γυναικεία απιστία συνδέεται περισσότερο με τη δυσαρέσκεια που νιώθει κάποια στη σχέση της, ενώ αυτή των ανδρών έχει σχέση με την επιβεβαίωση.

No-oculta-sus-miradas-de-deseo

Ποιοι άντρες απατούν πιο εύκολα;

  • Ο οπορτουνιστής: Δεν του αρέσει να χάνει καμία ευκαιρία στη ζωή του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απατήσει τη σύντροφό του.
  • Ο μισογύνης: Υποτιμά τις γυναίκες και πιστεύει ότι δεν είναι τόσο άξιες όσο οι άνδρες.
  • Το αιώνιο αγόρι: Τον χαρακτηρίζει η βαθιά ανασφάλεια και η ανωριμότητα. Δεν θέλει με τίποτα να μεγαλώσει.
  • Το «κακό παιδί»: Του αρέσει η άμεση και εύκολη ικανοποίηση. Αυτό που θα λέγαμε στερεοτυπικά «το κακό αγόρι του σχολείου». Δείχνει ενθουσιώδης και παρορμητικός.
  • Ο χειραγωγός: Είναι στη φύση του να εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους.
  • Ο μετροσέξουαλ: Φροντίζει να τροφοδοτεί το ναρκισσισμό του και δεν αφιερώνει χρόνο στη σύντροφό του. Πάει και με άντρες…. Δεν έχει θέμα.
  • Ο παρορμητικός: Πρώτα δρα και μετά σκέφτεται. Η αγαπημένη του λέξη είναι «συγγνώμη».
  • Ο χαμαιλέοντας: Νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Ο ειδικός της «μεταμφίεσης»

man-cheating-sexting-main1

Άπιστες γυναίκες  https://www.nikosonline.gr/?p=6079

Άπιστοι άντρες  https://www.nikosonline.gr/?p=5086

——————————————–

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

cheat878548_f5201

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.