Το μέγεθος του πέους μου;

Τι ερώτηση είναι αυτή; Ο πιο sexy μπαμπάς του κόσμου, έδωσε μια συνέντευξη όπου παραδέχτηκε ότι τώρα με τα social media όλοι μπορούν να ρωτάνε ότι θέλουν. Τον έχουν ρωτήσει ακόμα και για το μέγεθος του πέους του….

1
414

Τι ερώτηση είναι αυτή; Ο πιο sexy μπαμπάς του κόσμου, έδωσε μια συνέντευξη όπου παραδέχτηκε ότι τώρα με τα social media όλοι μπορούν να ρωτάνε ότι θέλουν. Τον έχουν ρωτήσει ακόμα και για το μέγεθος του πέους του….

Μια θαυμάστρια λέει, τον ρώτησε με πόσες λέξεις θα μπορούσε να της περιγράψει το πέος του, και έμεινε εμβρόντητος. «Εντάξει θα μπορούσα να της γράψω 6-7 λέξεις και να της περιγράψω το πέος μου, αλλά δεν τον έκανα. Το βρήκα φριχτό, μια νέα κοπέλα να ρωτάει εμένα που κοντεύω τα 40 και είμαι και χαζομπαμπάς, τέτοια πράγματα» 

Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Το περιοδικό People τον ονόμασε τον πιο σέξι μπαμπά του κόσμου (Sexiest Dad Alive) και για πολλές δεν έχει άδικο. Ο Ryan, είναι 1.88, αρρενωπός, γλυκός και πολύ ρομαντικός. Μετά τον άτυχο γάμο του με την Scarlett Johanson που κράτησε από το 2008- 2011, ξαναβρήκε τον μεγάλο έρωτα στην 29χρονη ηθοποιό Blake Lively, με την οποία απέκτησαν και μια κορούλα, την James, με την οποία έχει πάθει πλάκα.

«Μεγαλώνει τόσο γρήγορα! Ήδη λέει πολλές λέξεις, δεν μπαμπαλίζει απλά. Λέει “ντάντα” (μπαμπά) και “μάμα”, ενώ τα σκυλιά τα φωνάζει “μπα”. Μόλις σήμερα είπε και “μπαλόνι”! Είναι πολύ προχωρημένη, αλλά αρνούμαι να γίνω από αυτούς τους μπαμπάδες που λένε πως τα παιδιά τους είναι χαρισματικά. Είναι ένα μέσο, κανονικό παιδί. Μπορεί να περάσει έξω από το Λευκό Οίκο, αλλά δεν θα μετακομίσει εκεί. Μπορεί, όμως, και να κάνω λάθος! Εντάξει, το παίρνω πίσω. Ελπίζω μια μέρα να γίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, γιατί αυτό θα έχει πολλά καλά για μένα!».

Στην ίδια συνέντευξη στο people μίλησε και για τον θάνατο του πατέρα του που τον επηρέασε σε σημαντικό βαθμό: «ενώ από μικρή ηλικία είσαι προγραμματισμένος να περιμένεις πως κάποια στιγμή οι γονείς σου θα “φύγουν”, τίποτα δεν σε προετοιμάζει ουσιαστικά για αυτό το αντίο. Ο μπαμπάς μου άφησε πίσω πολλά αναπάντητα ερωτήματα και πρέπει να δεχτώ πως δεν θα πάρω σε αυτά απαντήσεις. Η σχέση μας δεν ήταν ποτέ αυτή του πατέρα και γιου που ζήλευα στις τηλεοπτικές σειρές των 80s…»

Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Ο Ryan Reynolds με την κόρη του και δεξιά με την πανέμορφη σύζυγο του, Blake Lively

«Παλιά δεν μοιραζόμουν ποτέ πράγματα για την προσωπική μου ζωή, αλλά πλέον, χάρη στα social media, νιώθω πως δεν πειράζει να μοιράζεσαι με τον κόσμο κάποιες λεπτομέρειες, αλλά όχι και ακραία πράγματα…»

Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Ryan Reynolds, ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΑΡ, ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here