Ενάντια στον φασισμό

0
1106

e-kanali-dimotko-theatro-1

Το έργο των Αριάν Μνουσκίν και Κλάους Μαν «Μεφίστο» ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε συνεργασία με το Εθνικό θέατρο από τις 24 Μαΐου ως τις 15 Ιουνίου.

Η άνοδος του ναζισμού στη Γερμανία του Μεσοπολέμου δοκιμάζει τις αντοχές, την ιδεολογία και την ηθική των μελών ενός θιάσου. Μέσα στη δίνη καταιγιστικών ιστορικών εξελίξεων, κάποιοι θα αντισταθούν, κάποιοι άλλοι θα αιφνιδιαστούν και άλλοι θα πληρώσουν με τη ζωή τους, καθώς το αυγό του φιδιού σκάει και ο ναζισμός αποκτάει όλο και περισσότερη δύναμη.

Ένας από τους ηθοποιούς του θιάσου, ο Χένρικ Χόφγκεν, μπροστά στην αβεβαιότητα και τον φόβο, θα επιλέξει να προτάξει την καριέρα του και να συμμαχήσει με τον «διάβολο».

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Από 24/05/2014 έως 15/06/2014
Ηρώων Πολυτεχνείου 32 Πειραιάς / Πειραιάς +302104143310, +302104143320

Συγγραφέας: Αριάν Μνουσκίν και Κλάους Μαν

mefisto

ΜΕΦΙΣΤΟ
ΜΕΦΙΣΤΟ
ΜΕΦΙΣΤΟ
ΜΕΦΙΣΤΟ
Νίκος Μαστοράκης
Νίκος Μαστοράκης: Τα τελευταία χρόνια έχει υπογράψει μερικές  από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Σκηνοθεσία: Νίκος Μαστοράκης

Παίζουν: Μαρίνα Ασλάνογλου, Βίκυ Βολιώτη, Κων/νος Γαβαλάς, Μαρία Ζορμπά, Δανάη Κατσαμένη, Θύμιος Κούκιος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Υβόννη Μαλτέζου, Στέφανος Μουαγκιέ, Αλκης Παναγιωτίδης, Γιώργης Παπαύλου, Τάσος Πυργιέρης, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιάννης Στόλας, Κων/να Τάκαλου, Χάρης Τζορτζάκης, Θάνος Τοκάκης, Χάρης Φραγκούλης, Μηνάς Χατζησάββας, Νίκος Ψαρράς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.