Το μήλο κάτω απ’ την μηλιά…

Ο μικρός γιος του Clint Eastwood, πριν γίνει 30 χρόνων έγινε πρωταγωνιστής με την αξία του, και όχι με το όνομα του μπαμπά… Καλά, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

3
2423

Ο μικρός γιος του Clint Eastwood, πριν γίνει 30 χρόνων έγινε λέει πρωταγωνιστής με την αξία του, και όχι με το όνομα του μπαμπά… Καλά, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Εντάξει το ξέρουμε ότι στο εξωτερικό, δεν περνάει το γλείψιμο, δεν σου κάνουν χάρη ακόμα και ο γιος του προέδρου να είσαι, δεν σε παίρνουν στα σοβαρά αν δεν αξίζεις, δεν περνάει το «μέσον» κτλ. κτλ. αλλά και πάλι ρε αδελφάκι μου, αν σε λένε Eastwood, έχεις ένα αβαντάζ σε σχέση με χιλιάδες άλλους που περιμένουν στην ουρά. Εξίσου κούκλους και εξ ίσου γυμνασμένους…. Ε, τι λες;

scott-eastwood

Ο Scott Eastwood (Scott Clinton Reeves) γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1986 στο Monterey της California, και μεγάλωσε στην Χαβάη. Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Clint Eastwood, γνώρισε την πανέμορφη αεροσυνοδό Jacelyn Reeves, την παντρεύτηκε και έκαναν δύο παιδιά. Τον Scott και την Kathryn.

Ο Scott τέλειωσε το σχολείο το 2003 και μπήκε στο κολέγιο Loyola Marymount του Los Angeles, όπου αποφοίτησε το 2008 με δίπλωμα στις επικοινωνίες. Κάποια στιγμή ξεκίνησε καριέρα σαν μοντέλο, όπου ύστερα μεταπήδησε στον κινηματογράφο. Αρχικά, για να μην θεωρηθεί ότι κάνει καριέρα λόγο του πατέρα του, χρησιμοποιούσε το επώνυμο της μητέρας του, μέχρι που τον πήρε ένας δικηγόρος και του είπε ότι υπάρχει ήδη ηθοποιός με το όνομα Scott Reeves και δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί.

Από τότε με πολύ προσπάθεια, και ελάχιστη βοήθεια από τον μπαμπά (του έδωσε δύο ρολάκια στις ταινίες Gran Torino και Invictus), κατάφερε και έπαιξε σε ταινίες όπως το Enter Nowhere και The Longest Ride με πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επίσης τα Χριστούγεννα βγήκε η καινούργια ταινία του Oliver Stone Snowden όπου παίζει έναν καλό ρόλο.

Στην αρχή, ο πατέρας του, του έδωσε μικρούς ρόλους στις ταινίες Flags of our Fathers, Gran Torino και Invictus, αλλά μετά δεν ξανασχολήθηκε μαζί του.

scott-eastwood

scott-eastwood

Πατέρας και γιος…. σαν δύο σταγόνες νερό ή το μήλο κάτω απο την μηλιά.

scott-eastwood

1T_M

Στο Invictus πρωταγωνιστούσε ο Matt Damon ενώ στο Furry (δεξιά) τον βασικό ρόλο είχε ο Brad Pitt.

1_M

Enter Nowhere και The Longest Ride. Δύο ταινίες που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λένε – κι αν θέλουμε το πιστεύουμε- ότι πέρασε οντισιόν για το American Sniper, που σκηνοθέτησε ο πατέρας του, αλλά ο casting director δεν τον πήρε.

scott-eastwood

Όλα τα μεγάλα περιοδικά έχουν πέσει πάνω του και γιατί λέγεται Eastwood, αλλά και γιατί είναι ωραίο και γυμνασμένο παιδί.

scott-eastwood

Το Longest Ride είναι χαζο- αμερικάνικο, αλλά όχι εντελώς. Πρώτον γιατί βασίζεται σε βιβλίο και δεύτερο γιατί έχει ωραία flash back.

Scott Eastwood

SCOTT EASTWOOD, CLINT EASTWOOD, CINE, MOVIES, HOLLYWWOOD, ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, nikosonline.gr

Η αλήθεια είναι, ότι τόσο ο κινηματογραφικός όσο και ο φωτογραφικός φακός τον λατρεύουν.

scott-eastwood

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Scott Eastwood ξεκίνησε σαν μοντέλο: https://bit.ly/2FjfeL4

—————————————-

Το Trailer της ταινίας The Longest Ride

———————————-

Το video clip της Taylor Swift “Wildest dreams” με 113.633.827 views και πρωταγωνιστή τον Scott Eastwood.

—————————-

Scott Eastwood

SCOTT EASTWOOD, CLINT EASTWOOD, CINE, MOVIES, HOLLYWWOOD, ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, nikosonline.gr

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.