Το ξυπόλητο κοριτσάκι

0
162

astar-is-born-8-year-old-angelina-jordan-sings-bang-bang-advances-to-finals-of-norways-got-talent

Βγήκε στην σκηνή με ένα λευκό φουστανάκι, 8 χρόνων, ξυπόλητη… και όταν άρχισε να τραγουδάει, ο κόσμος και οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Μέχρι να τελειώσει όλοι έκλαιγαν…..

Η Angelina Jordan γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2006 στην Νορβηγία, και το 2014 κέρδισε την πρώτη θέση στο τηλεοπτικό Νορβηγία έχεις ταλέντο. Η γνήσια jazz φωνή της, αλλά και οι χρωματισμοί της και η ευαισθησία που εκπέμπει την έκαναν αστεράκι πρώτου μεγέθους. Αμέσως όλοι έπεσαν πάνω της, και αφού έγινε σταρ στην Σκανδιναβία, μετά πήγε στις Η.Π.Α.

Η Angelina ζει στο Όσλο με την οικογένεια της, έχει μια μικρότερη αδελφή και πηγαίνει στο Oslo Waldorf School όπου μετά τα μαθήματα της παρακολουθεί μαθήματα γύρω από τις Performing Arts. Ήδη παίζει πιάνο, βιολί και φλάουτο.

«Τι θα έκανες, αν σου ερχόταν ένα τέτοιο κοριτσάκι», με ρώτησε ένας φίλος στο Face Book, και του απάντησα, ότι θα χειροκροτούσα όρθιος, θα ενθουσιαζόμουν αλλά θα το άφηνα να ζήσει σαν κανονικό παιδί την παιδική του ηλικία. Όταν στα 18 της θα εξακολουθούσε να είχε αυτήν την φωνή, θα την έπαιρνα και θα κατακτούσαμε τον κόσμο.

maxresdefault

Η Angelina Jordan τραγουδάει το Gloomy Sunday της Billie Holiday: Νορβηγία έχεις ταλέντο

Η Angelina Jordan τραγουδάει το Summertime του George Gershwin (Official HD): Νορβηγία έχεις ταλέντο

Η Angelina Jordan τραγουδάει το Fly Me To The Moon στην Αμερικάνικη εκπομπή The View

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.