Το σήριαλ φαινόμενο

0
702

BreakingBad

Είναι απορίας άξιο, πως μια τηλεοπτική σειρά, με περίεργο θέμα, με αργούς ρυθμούς, χωρίς εφέ και εντυπωσιακές σαχλαμάρες και χωρίς ο πρωταγωνιστής να είναι κάποιος νεαρός, γυμνασμένος κούκλος, κατάφερε και έγινε το πιο πολυσυζητημένο και πολυβραβευμένο σήριαλ της Αμερικής.

Το «Breaking Bad», ολοκληρώνοντας τον πέμπτο κύκλο του, σάρωσε και πάλι τα EMMY, που είναι τα κορυφαία τηλεοπτικά βραβεία της Αμερικής. Η σειρά φαινόμενο με εκατομμύρια τηλεθεατές σ’ όλο τον κόσμο, κατάφερε να αποσπάσει τα 5 από τα πιο μεγάλα βραβεία: Καλύτερη δραματική σειρά, καλύτερο σενάριο, πρώτου και δεύτερου αντρικού ρόλου και δεύτερου γυναικείου ρόλου , αφήνοντας πίσω όλον τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Το στόρι μιλάει για έναν οικογενειάρχη καθηγητή χημείας στο λύκειο, που μαθαίνει ότι θα πεθάνει από καρκίνο και σιγά –σιγά μετατρέπεται σε μεγαλοκαρχαρία των ναρκωτικών, για να μπορέσει να εξασφαλίσει οικονομικά την οικογένεια του. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο πρωταγωνιστής, Μπράϊαν Κράνστον από τις 5 σεζόν της σειράς, τις 4 απέσπασε το βραβείο Α’ αντρικού ρόλου.

Το Breaking Bad ξεκίνησε το 2008, και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της τότε που η αμερικάνικης τηλεόρασης, με την ξεχωριστή του ποιότητα.

Breaking Bad, σήριαλ, Αμερική, Emmy, Μπράϊαν Κράνστον

Breaking Bad, σήριαλ, Αμερική, Emmy, Μπράϊαν Κράνστον

Breaking Bad, σήριαλ, Αμερική, Emmy, Μπράϊαν Κράνστον

Τα βραβεία Έμμυ (Emmy Awards) που φέτος έγιναν 66 χρόνων, είναι βραβεία που αφορούν την αμερικάνικη τηλεόραση και θεωρείται ότι έχουν το ίδιο κύρος με τα Oscar.

Breaking Bad, σήριαλ, Αμερική, Emmy, Μπράϊαν Κράνστον

Η Julia Roberts, στην 66η απονομή των βραβείων Emmy, δίνει στον Bryan Cranston το βραβείο του, για την εκπληκτική του ερμηνεία στην σειρά «Breaking Bad».

Δείτε το trailer της σειράς

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.