Το σπίτι της πόρνης!

Όλοι έχουμε δει είτε από κοντά ή από φωτογραφίες τα περίφημα «σπίτια» του σεξ, με τις εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά και τους… άντρες στις βιτρίνες! Φυσικά, υπάρχουν κι’ αυτά. Είπαμε ισότητα, όχι παίξε γέλασε!

0
1682

Όλοι έχουμε δει είτε από κοντά ή από φωτογραφίες τα περίφημα «σπίτια» του σεξ, με τις εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά και τους… άντρες στις βιτρίνες! Φυσικά, υπάρχουν κι’ αυτά. Είπαμε ισότητα, όχι παίξε γέλασε!

Διαβάζω τώρα μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο δήμος του Άμστερνταμ, που αναζητά έναν ιδιώτη επενδυτή για να αγοράσει πέντε κτίρια στην καρδιά της περιοχής όπου εργάζονται οι ιερόδουλες με απώτερο στόχο να προσφέρει στις εργαζόμενες της βιομηχανίας του σεξ τη δυνατότητα συλλογικής εργασίας στις δικές τους επιχειρήσεις. Επί του παρόντος, οι πόρνες στην Ολλανδική πόλη εργάζονται ατομικά, νοικιάζοντας τα παράθυρα στα οποία στέκονται σε κοινή θέα για να προσελκύσουν υποψήφιους πελάτες, από τους ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής. Αλλά αυτό το σύστημα αφήνει τις γυναίκες εκτεθειμένες και ευάλωτες σε σωματέμπορους και εγκληματικά στοιχεία.

Οι δημοτικές αρχές του Άμστερνταμ ελπίζουν ότι με την κολεκτιβοποίηση του χώρου εργασίας των ιερόδουλων οι εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ θα είναι πιο ασφαλείς καθώς θα μπορούν να εργαστούν συλλογικά σε μια επιχείρηση η οποία θα διοικείται από τις ίδιες. Το HVO-Querido ένα ίδρυμα εκμάθησης των εργαζομένων στις επιχειρηματικές δεξιότητες, θα βοηθήσει τις ιερόδουλες να διοικήσουν οι ίδιες την επιχείρησή τους. Πολιτισμός παιδί μου, όχι αστεία!!!!

prostitutes_wearin. Το σπίτι της πόρνης

red3_1690687a

fokkens_main_1690675a

Είναι δίδυμες, ξεκίνησαν να δουλεύουν σαν πόρνες στα 20 τους, και τώρα αφού έχουν ξαπλώσει με 355.000 άντρες αποφάσισαν να αποσυρθούν!

1_M

Βεβαίως υπάρχουν και βιτρίνες με άντρες που κάνουν αυτή τη δουλειά.

73756342

Και ένα πολύ κατατοπιστικό v i d e o


Στην ενότητα SEX θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν….

https://www.nikosonline.gr/category/sex/

red-light-district

——————————————

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

IMG_3077-1102x350

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.