Το τελευταίο βασίλειο

0
216

img_2910

Ακόμα μια τηλεοπτική σειρά εποχής του BBC, βασισμένη στο ιστορικό μυθιστόρημα του Bernard Cornwell, The Saxon Stories. Ο πρώτος κύκλος παίχτηκε το 2015, και τώρα περιμένουμε 10 επεισόδια του δεύτερου κύκλου μέσα στο 2016.

Η εποχή είναι ο 9ος αιώνας μ.Χ, όταν το νησί που σήμερα είναι γνωστό σαν Αγγλία, ήταν ένας τόπος με πολλά διαφορετικά βασίλεια. Λόγω του ότι ήταν πλούσιο μέρος και γόνιμο, δεχόταν πολλές επιθέσεις από βόρειους λαούς, κυρίως Βίκινγκς (Νορβηγούς και Δανούς). Η σειρά The Last Kingdome” λοιπόν, περιγράφει όλη αυτήν την περίοδο, μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, που οι Δανοί σκοτώνουν τον πατέρα του και μεγάλο μέρος του στρατού του, αιχμαλωτίζουν το παιδί και το μεγαλώνουν σαν δικό τους. Μέχρι που το παιδί μεγαλώνει και πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει….

last-kingdom

960

Ο νεαρός Alexander Dreymon πολύ όμορφος και πολύ καλός στο ρόλο του πρωταγωνιστή

1S_M

1A_M

Η Emily Cox, η Amy Wren και η Charlie Murphy παίζουν τις γυναίκες της ζωής του νεαρού πρωταγωνιστή.

1_M

Ο μεγάλος κινηματογραφικός πρωταγωνιστής Rutger Hauer (δεξιά), μεγάλος πια, παίζει σαν guest star ένα ωραίο ρόλο στην σειρά. (αριστερά)

p038x4q9

Alexander-Dreymon_M

Δεν γίνεται, κάποιος ή κάποια τον ερωτεύτηκε και του έδωσε αυτό το ρόλο. Όλη η σειρά είναι βασισμένη πάνω του, και του κάνουν τρομερά πλάνα….

Alexander-Dreymon2_M

. Και δεν διστάζουν να τον δείξουν τσίτσιδο από πίσω. Γυναίκα γυμνή δεν είδαμε. Αυτόν ναι!

1pypno

960 (1)

Υπερπαραγωγή, με πολλά σκηνικά, κοστούμια και μεγαλειώδεις μάχες.

LK95

The Last Kingdom | Series Trailer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.